Els convenis signats per l’alcalde suposen la renovació de col·laboracions d’exercicis anteriors amb entitats com CàritasLos convenios firmados por el alcalde suponen la renovación de colaboraciones de ejercicios anteriores con entidades como Cáritas

L’Ajuntament de Santa Eulària ha signat avui set convenis mitjançant els quals aporta prop de 200.000 euros a diverses entitats socials sense ànim de lucre que desenvolupen programes d’atenció social per als veïns al municipi.
Segons ha informat el consistori en una nota, els convenis signats per l’alcalde Vicent Marí suposen la renovació de col·laboracions d’exercicis anteriors amb entitats com Càritas, que rebrà 79.500 euros, 2.000 euros més que l’any passat.

El consistori també aporta 3.500 euros al Club Nàutic d’Eivissa per a les seves activitats destinades a persones amb necessitats especials; 10.000 euros a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Eivissa i Formentera (AFAEF) i 15.238 euros per als programes de capacitació sociolaboral de la Fundació Deixalles.

També s’ha signat un conveni amb l’Associació Pitiüsa de Familiars de Persones amb Malaltia Mental (APFEM) per un total de 14.400 euros i amb l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Eivissa i Formentera, l’aportació ascendeix a 16.300 euros.

Finalment, s’ha signat un conveni de 60.000 euros amb la Fundació Ignasi Wallis per al funcionament d’un servei d’ajuda a domicili de la gent gran i per a la cobertura de places en la Residència Reina Sofia.

El Ayuntamiento de Santa Eulària ha firmado hoy siete convenios mediante los que aporta cerca de 200.000 euros a diversas entidades sociales sin ánimo de lucro que desarrollan programas de atención social para los vecinos el municipio.
Según ha informado el Consistorio en una nota, los convenios firmados por el alcalde Vicent Marí suponen la renovación de colaboraciones de ejercicios anteriores con entidades como Cáritas, que recibirá 79.500 euros, 2.000 euros más que el año pasado.

El consistorio también aporta 3.500 euros al Club Náutico de Ibiza para sus actividades destinadas a personas con necesidades especiales; 10.000 euros a la Asociación de Familiares de Enfermos de Alzheimer de Ibiza y Formentera (Afaef) y 15.238 euros para los programas de capacitación sociolaboral de la Fundación Deixalles.

También se ha firmado un convenio con la Asociación Pitiusa de Familiares de Personas con Enfermedad Mental (Apfem) por un total de 14.400 euros y con la Asociación de Esclerosis Múltiple de Ibiza y Formentera, cuya aportación asciende a 16.300 euros.

Por último, se ha firmado un convenio de 60.000 euros con la Fundación Ignacio Wallis para el funcionamiento de un servicio de ayuda a domicilio de las personas mayores y para la cobertura de plazas en la Residencia Reina Sofía.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2016/07/06/santa-eularia-firma-siete-convenios/852989.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2016/07/06/santa-eularia-firma-siete-convenios/852989.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content