El Jutjat Penal 2 s’asseurà a la banqueta, el proper dilluns dia 11, a una dona que s’enfronta a 22 mesos de presó ia realitzar 64 dies de treballs per a la comunitat per maltractar al seu marit discapacitat.El Juzgado de lo Penal 2 sentará en el banquillo, el próximo lunes día 11, a una mujer que se enfrenta a 22 meses de cárcel y a realizar 64 días de trabajos para la comunidad por maltratar a su marido discapacitado.

Segons l’escrit d’acusació del fiscal, l’acusada MCCM, que actualment té 49 anys d’edat, va estar residint fins al mes de juny de 2011 amb el seu marit, JSC, al seu domicili d’Albacete i durant els dos últims anys de convivència, la mateixa venia maltractant i insultant al seu marit, el qual pateix una esclerosi múltiple que fa que hagi de desplaçar-se en cadira de rodes i que necessiti d’ajuda per a les tasques més bàsiques, dient-li constantment inútil i paralític, dient-li que no servia per a res i dient : «Et vaig a donar un cop de puny que et vaig a deixar en el lloc».

 El dia 19 de març de 2011, i en el curs d’una discussió mantinguda entre tots dos, l’acusada li va clavar dues bufetades al seu marit sense que consti que li causés lesió i el 10 de desembre, en una altra discussió, el va sacsejar i li va donar diverses bufetades.

 Com a conseqüència d’aquests fets i de la mala relació entre tots dos, l’acusat es va traslladar a viure amb la seva mare, presentant l’acusada el dia 16 de juny a la casa i portant a JSC novament a Albacete on va estar aquest fins al dia 18, que va abandonar de nou la casa. Aquesta situació ha donat origen a un estat de por constant en l’home i diversos trastorns.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.laverdad.es/albacete/v/20130209/albacete/enfrenta-meses-carcel-maltratar-20130209.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Según el escrito de acusación del fiscal, la acusada M.C.C.M., que actualmente tiene 49 años de edad, estuvo residiendo hasta el mes de junio de 2011 con su esposo, J.S.C., en su domicilio de Albacete y durante los dos últimos años de convivencia, la misma venía maltratando e insultando a su marido, el cual padece una esclerosis múltiple que hace que tenga que desplazarse en silla de ruedas y que precise de ayuda para las labores más básicas, llamándole constantemente inútil y paralítico, diciéndole que no servía para nada y diciendo: «Te voy a dar un puñetazo que te voy a dejar en el sitio».

 El día 19 de marzo de 2011, y en el curso de una discusión mantenida entre ambos, la acusada le propinó dos bofetadas a su marido sin que conste que le causara lesión y el 10 de diciembre, en otra discusión, le zarandeó y le dio varias bofetadas.

 Como consecuencia de estos hechos y de la mala relación entre ambos, el acusado se trasladó a vivir con su madre, presentándose la acusada el día 16 de junio en la casa y llevando a J.S.C. nuevamente a Albacete en donde estuvo éste hasta el día 18, que abandonó de nuevo la casa. Esta situación ha dado origen a un estado de temor constante en el hombre y diversos trastornos.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.laverdad.es/albacete/v/20130209/albacete/enfrenta-meses-carcel-maltratar-20130209.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content