Tota dona amb esclerosi múltiple ha de saber com enfrontar-se a la disminució de les sensacions genitals, a la pèrdua d’orgasme o a ambdues Toda mujer con esclerosis múltiple debe saber cómo enfrentarse a la disminución de las sensaciones genitales, a la pérdida de orgasmo o a ambas.

Un gran nombre de dones enfronta la dura realitat de perdre sensacions en els seus genitals i fins a l’orgasme com una conseqüència de l’esclerosi múltiple que, com digués la Dra. Amarilis Cosme, “és una malaltia degenerativa del sistema nerviós que va eliminant funcions vitals del cos humà com les sensacions, en dependència de cada pacient”.

No obstant això no tot està perdut, ja que segons la Federació Internacional d’Esclerosi Múltiple, el tractament de la pèrdua de l’orgasme depèn d’arribar a entendre quins factors contribueixen al problema. Per exemple, “si es modifica la sensació en els genitals o zones inferiors del cos, una estimulació major d’altres zones erógenas com a sins, orelles i llavis pot millorar de vegades la resposta orgásmica”.

Una altra manera d’ajudar és l’estimulació cerebral veient videos sexualment explícits, explorar fantasies i introduir nous jocs sexuals en les activitats de la parella. Això pot produir l’orgasme.

Segons un article publicat en el 2008 per la Federació Internacional d’Esclerosi Múltiple, la dona ha de fer un “mapa del cos sensorial per explorar els llocs exactes de les sensacions agradables, reduïdes o alterades. Per desenvolupar aquest mapa del cos cal començar per tocar-se sistemàticament el cos des del cap fins als dits dels peus –o tots els punts als quals un pugui arribar amb comoditat–”.

En el mateix escrit se suggereix variar l’índex, ritme i pressió de cada toc, dedicant aproximadament 15 o 20 minutos a l’exercici. “Al principi, faci l’exercici en privat, nua, en un ambient on se senti còmoda. Més endavant, informe a la seva parella del seu mapa del cos i ensenyi-li a tocar-la de manera semblant. Aquesta informació pot servir per tornar a descobrir el plaer sensual i eròtic”.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elmundonewspaper.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2596:sin-placer-ni-orgasmo-&catid=131:mujer&Itemid=561

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

Un gran número de mujeres enfrenta la dura realidad de perder sensaciones en sus genitales y hasta el orgasmo como una consecuencia de la esclerosis múltiple que, como dijera la Dra. Amarilis Cosme, “es una enfermedad degenerativa del sistema nervioso que va eliminando funciones vitales del cuerpo humano como las sensaciones, en dependencia de cada paciente”.

Sin embargo no todo está perdido, ya que según la Federación Internacional de Esclerosis Múltiple, el tratamiento de la pérdida del orgasmo depende de llegar a entender cuáles factores contribuyen al problema. Por ejemplo, “si se modifica la sensación en los genitales o zonas inferiores del cuerpo, una estimulación mayor de otras zonas erógenas como senos, orejas y labios puede mejorar a veces la respuesta orgásmica”.

Otra manera de ayudar es la estimulación cerebral viendo videos sexualmente explícitos, explorar fantasías e introducir nuevos juegos sexuales en las actividades de la pareja. Esto puede producir el orgasmo.

Según un artículo publicado en el 2008 por la Federación Internacional de Esclerosis Múltiple, la mujer debe hacer un “mapa del cuerpo sensorial para explorar los sitios exactos de las sensaciones agradables, reducidas o alteradas. Para desarrollar ese mapa del cuerpo hay que empezar por tocarse sistemáticamente el cuerpo desde la cabeza hasta los dedos de los pies –o todos los puntos a los que uno pueda llegar con comodidad–”.

En el mismo escrito se sugiere variar el índice, ritmo y presión de cada toque, dedicando aproximadamente 15 ó 20 minutos al ejercicio. “Al principio, haga el ejercicio en privado, desnuda, en un ambiente donde se sienta cómoda. Más adelante, informe a su pareja de su mapa del cuerpo y enséñele a tocarla de manera parecida. Esta información puede servir para volver a descubrir el placer sensual y erótico”.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elmundonewspaper.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2596:sin-placer-ni-orgasmo-&catid=131:mujer&Itemid=561

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content