La detecció de l’esclerosi múltiple ara és possible a causa que Departament d’Enginyeria Química i Nanotecnologia Russell Berrie, va crear un sensor químic que a través d’aire espirat, composts per bicapas d’hidrocarburs aromàtics policíclics i una altra capa de nanotubos de carboni que fan possible el diagnostico d’esclerosi múltiple (EM). La detección de la esclerosis múltiple ahora es posible debido a que Departamento de Ingeniería Química y Nanotecnología Russell Berrie, creó un sensor químico que a través de aire espirado, compuestos por bicapas de hidrocarburos aromáticos policíclicos y otra capa de nanotubos de carbono que hacen posible el diagnostico de  esclerosis múltiple (EM).

Una matriu de reacció creuada dels hidrocarburs aromàtics policíclics i bicapas simples de carboni amb nanotubos, va ser dissenyat per a la detecció de compostos orgànics volàtils (tentativamente, hexanal i 5-metil undecano-) que identifiquen la presència de la malaltia en l’alè exhalat dels pacients amb esclerosi múltiple.

Identificar la presència de la malaltia en l’alè exhalat dels pacients amb esclerosi múltiple, mostra com resultat el 85,3% de sensibilitat, especificitat 70,6% i 80,4% de precisió, endinsant-se en el mètode més ràpid, no invasivo i de baix cost com a eina de diagnòstic mèdic, per a la detecció i identificació de l’esclerosi múltiple.

Aquest grandiós avanç medico és un treball de Científics i investigadors d’Israel i Alemanya en conjunt amb Max-Planck-Institute per a la Investigació de Polímers, Divisió de Neuroinmunología i Esclerosi Múltiple Center, Farmacogenética i Medicina Personalitzada Center.

 INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://portalmedico.co/sensor-quimico-en-el-aliento-exhalado-que-diagnostica-esclerosis-multiple/

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

Una matriz de reacción cruzada de los hidrocarburos aromáticos policíclicos y bicapas simples de carbono con nanotubos, fue diseñado para la detección de compuestos orgánicos volátiles (tentativamente, hexanal y 5-metil undecano-) que identifican la presencia de la enfermedad en el aliento exhalado de los pacientes con esclerosis múltiple.

Identificar la presencia de la enfermedad en el aliento exhalado de los pacientes con esclerosis múltiple, muestra  como resultado el 85,3% de sensibilidad, especificidad 70,6% y 80,4% de precisión, adentrándose en el método más rápido, no invasivo y de bajo costo como herramienta de diagnóstico médico, para la detección e identificación de la esclerosis múltiple.

Este grandioso avance medico es un trabajo de Científicos e investigadores de Israel y Alemania en conjunto con Max-Planck-Institute para la Investigación de Polímeros, División de Neuroinmunología y Esclerosis Múltiple Center, Farmacogenética y Medicina Personalizada Center.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://portalmedico.co/sensor-quimico-en-el-aliento-exhalado-que-diagnostica-esclerosis-multiple/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content