Us informem que des de  el 2 de juny de 2012 ha  començat a funcionar el servei de suport al bany, adreçat específicament a aquelles persones amb mobilitat  reduïda que necessiten ajuda personal i tècnica per poder accedir a l’aigua. Os informamos que desde el 2 de junio de 2012 ha empezado a funcionar el servicio de apoyo al baño, dirigido específicamente a aquellas personas con movilidad reducida que necesitan ayuda personal y técnica para poder acceder al agua.

Des de fa uns anys, s’ofereix un servei de suport al bany adreçat específicament a aquelles persones amb mobilitat reduïda que necessiten ajuda personal i tècnica per poder accedir a l’aigua. 

Les platges accessibles amb servei de suport al bany disposen d’una caseta vestidor, cadires amfíbies, grua elevador, armilles salvavides, para-sols i del servei de voluntaris per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda a entrar i sortir de l’aigua i gaudir del bany. 

Enguany, el servei de suport al bany es pot trobar a les següents platges i amb els següents horaris:  * Barceloneta: matins, d’11 a 14 h. Espai de Mar (porxos del passeig Marítim de la Barceloneta, 5). 

* Nova Icària: matins, d’11 a 14 h i tardes, de 16 a 19 h. 

* Zona de banys del Fòrum: matins, d’11 a 14 h. 

Les dates de funcionament del servei són els següents:

* Juny: caps de setmana i festius 

* Juliol, agost i primera quinzena de setembre: tots els dies 

* Segona quinzena de setembre: caps de setmana i festius

Desde hace unos años, se ofrece un servicio de apoyo al baño dirigido específicamente a aquellas personas con movilidad reducida que necesitan ayuda personal y técnica para poder acceder al agua.

Las playas accesibles con servicio de apoyo al baño disponen de una caseta vestuario, sillas anfibias, grúa elevador, chalecos salvavidas, para-sólo y del servicio de voluntarios para ayudar a las personas con movilidad reducida a entrar y salir del agua y disfrutar del baño.

Este año, el servicio de apoyo al baño se puede encontrar en las siguientes playas y con los siguientes horarios: * Barceloneta: mañanas, de 11 a 14 h. . Espai de Mar (porches del paseo Marítimo de la Barceloneta, 5).

* Nueva Icaria: mañanas, de 11 a 14 h y tardes, de 16 a 19 h.

* Zona de baños del Foro: mañanas, de 11 a 14 h.
Las fechas de funcionamiento del servicio son los siguientes:

* Junio: fines de semana y festivos

* Julio, agosto y primera quincena de septiembre: todos los días

* Segunda quincena de septiembre: fines de semana y festivos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content