Serveis i recursos

Desde La Llar t’oferim suport integral, amb recursos especialitzats i tenint en compte les teves necessitats de forma individualitzada

La nostra treballadora social t’ajudarà a orientar-te tant cap a recursos externs com als interns de l’entitat que et puguin ser beneficiosos, ocupant-nos dels tràmits pertinents.

111_LaLlar2024_RCruz_CAF_UB_2287

T’oferir atenció i assessorament  psicològic basat en l’escolta i la possibilitat de formar part dels nostres grups de suport depenent de les teves necessitats: grup de suport a l’afectat, grup de suport a les famílies i grup d’empoderament per a dones amb discapacitat.

La rehabilitació física t’ajuda a potenciar l’autonomia personal i retardar la dependència i l’augment de la discapacitat que la malaltia provoca.

Una pràctica esportiva pensada per a tu, on podràs gaudir de l’esport a la teva mesura, amb l’acompanyament que necessitis per aconseguir la teva màxima autonomia.

L’objectiu d’aquesta teràpia és intervenir en les necessitats cada persona per a millorar la seva comunicació i donar-li  eines aplicables per afavorir la comunicació i les  possibles dificultats deglutòries.

Un servei pensat per treballat la motivació  i potenciar les habilitats físiques, cognitives i relacionals a través de múltiples tècniques i recursos didàctics, fomentant les capacitats i  l’autonomia personal.

Al Taller treballem la motricitat fina i la concentració a través de la creativitat, explorem estils i artistes i sovint aprofitem per a crear obres grupals per a celebrar dies senyalats.

En aquest servei, utilitzem un conjunt de tècniques i estratègies molt concretes per a treballar la memòria , l’atenció i les funcions executives estimulant l’optimització del funcionament cognitiu.

Desde La Llar duem a terme el projecte OIPAT -Oci inclusiu per a tothom-, centrat en promoure i acompanyar a les persones amb Esclerosi Múltiple en l’oferta sociocultural que actualment ofereix la nostra ciutat, Barcelona.

Contacta’ns per conèixer tots els detalls i horaris dels nostres serveis i recursos.
Skip to content