Atenció psicològica i emocional

La salut mental és tant important com la salut física i és per això que desde La Llar t'acompanyem des dels diferents processos que puguis estar vivint, tant com a persona amb Esclerosi Múltiple com desde la visió de familiar.
046_LaLlar2024_RCruz_CAF_UB_1947

Teràpia Psicològica

Realitzem una teràpia individual basada en l’escolta, focalitzada en la malaltia i les seves conseqüències, facilitant l’acceptació de la malaltia, de la nova realitat amb l'objectiu d'aconseguir estabilitat emocional.

050_LaLlar2024_RCruz_CAF_UB_1967

grup de suport a l'afectat

Un espai grupal on posar en comú inquietuds i preocupacions en un entorn de suport mutu. El grup està pernsat per aprendre a gestionar els sentiments, les emocions i els dubtes que la malaltia genera, aprenent al mateix temps tècniques per a millorar la comunicació.

105_LaLlar2024_RCruz_CAF_UB_2234

Grup de suport familiar

Pensat per millorar la salut física, mental i emocional dels familiars cuidadors de persones amb EM, aprenent a afrontar les situacions que els produeixen emocions negatives i treballant l'autocura per donar valor i temps a les seves necessitats personals.

256_LaLlar2024_RCruz_CAF_UB_3039 (1)

Grup d'Empoderament

La prevalença de dones amb esclerosi múltiple 3 de cada 4 casos. Al grup posem en valor les capacitats el focus en disminuir les mancances derivades de situacions de desigualtat pers ser dones, per patir una discapacitat o per qualsevol altre motiu.

0
Persones ateses 2022
0
Persones participants 2022
0
Familiars i cuidadors/es 2022
0
Dones participants 2022
Contacta’ns per conèixer tots els detalls del servei o grup que t’interessi.
Skip to content