Sortides d'Oci InclusiuL'oci és un dret fonamental per a totes les persones, experimentar-lo contribueix a la qualitat de vida, ens aporta satisfacció i ens inunda de vivències positives.
0
Persones ateses el darrer any

OIPAT: Oci Inclusiu Per a Tothom! l’oci una experiència integral que  contribueix a millorar/potenciar la qualitat de vida ja que esta lligada a la satisfacció i a  les emocions de les persones . Aquest afavoreix el seu desenvolupament i cap  persona hauria de ser privat d’aquest dret , ja sigui per raons de discapacitat, gènere,  edat… L’oci no ha de ser exclusivament adaptat sinó que ha de ser inclusiu per a que  puguin participar les persones independentment tinguin o no discapacitat.

Desde La Llar t’acompanyem en l’oferta sòcio-cultural actual de la ciutat de Barcelona,  amb l’objectiu de ormalitzar la presència de les persones amb discapacitat en la societat, poder viure una experiència integral de manera lliure i satisfactòria, potenciar la xarxa social i millorar la teva qualitat de vida, empoderan-te i evitant  l’aïllament que la malaltia pot provocar provoca.

A més, des d’aquest servei detectem i denunciem aquella oferta soci-cultural no accessible per a les persones amb  discapacitat. 
No et perdis les nostres sortides d’Oci Inclusiu!
Skip to content