L’Associació Catalana “LA LLAR” de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple” conjuntament amb Grup Mutuam està duent a terme una nova activitat “Taller de memòria”. Un total de 16 socis han tingut la possibilitat de participar en aquest taller durant vuit sessions de dues hores cadascuna.  La Asociación  Catalana “LA LLAR” de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple” conjuntamente con Grup Mutuam  está llevando a cabo una nueva actividad “Taller de memoria”. Un total de 16 socios han tenido la posibilidad de participar en dicho taller durante ocho sesiones de dos horas cada una.

A través d’exercicis variats i explicacions amenes, la neuropsicologia els ha ensenyat diferents mètodes i estratègies per no cuidar tan sol la memòria, sinó tots els processos relacionats i implicats. Han pogut comprovar com treballant i aplicant senzilles pautes quotidianes han pogut millorar les seves capacitats.

  A través de ejercicios variados y explicaciones amenas, la neuropsicología les ha enseñado diferentes métodos y estrategias para no cuidar tan solo la memoria, sino todos los procesos relacionados e implicados. Han podido comprobar cómo trabajando y aplicando sencillas pautas cotidianas han podido mejorar sus capacidades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut