L’associació segoviana d’esclerosi múltiple de segòvia (asgem) programa activitats centrades en la rehabilitació física dels malalts.La asociación segoviana de esclerosis múltiple de segovia (asgem) programa actividades centradas en la rehabilitación física de los enfermos.

La rehabilitació física a través de diferents activitats centrarà el començament de curs de l’ Associació Segoviana d’Esclerosi Múltiple de Segòvia (ASGEM) , que des de principis d’octubre porta realitzant tallers.

 Piscina o hipoteràpia, entre d’altres, però també atenció psicològica es donen cita al llarg de la setmana en diferents espais. A la piscina de la Lastrilla es celebraran els dilluns i dimecres sessions de 17:00 a 18:00 hores per a persones amb esclerosi múltiple. La hipoteràpia, teràpia amb cavalls, se celebraran divendres alterns a les 12:00 hores en Hípica Eresma. També se celebrarà un taller de Tai-Chi, relaxació i hàbits saludables, els dimecres de 11:00 a 12:15 hores al Centre d’Associacions de Autoajuda i Voluntariat de Fernández Ladreda.

 Les activitats es complementaran amb l’atenció psicològica, que caldrà sol · licitar prèviament, els dimarts des de les 16:00 hores a l’Avinguda Constitució, 17. La informació es poden consultar a la pàgina web de ASGEM,http://www.segoviaesclerosis.com/ i pots sol · licitar més informació a info@segoviaesclerosis.com

 Coincidint amb el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple (EM), 30 de maig, la capital de l’Aqüeducte va assistir al naixement de l’Associació Segoviana d’Esclerosi Múltiple (ASGEM). De la mà del seu president, José Antonio Callejo , encarregat de presentar a la Cambra de Comerç de Segòvia, aquesta nova entitat es va presentar com “un punt de trobada de les persones afectades d’esclerosi múltiple i els seus familiars”. Callejo va assenyalar que la associació pretén ocupar un espai inexistent en l’actual societat de la ciutat ja que l’EM “és la segona causa de discapacitat després dels accidents de trànsit”.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://segoviaudaz.es/vida-audaz/27778/esclerosis-multiple–segovia–asgem–asociacion-segoviana-de-esclerosis-multiple-de-segovia–actividades–piscina–rehabilitacion–hipoterapia–jose-antonio-callejo

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

La rehabilitación física a través de diferentes actividades centrará el comienzo de curso de la Asociación Segoviana de Esclerosis Múltiple de Segovia (ASGEM), que desde principios de octubre lleva realizando talleres.

 Piscina o hipoterapia, entre otros, pero también atención psicológica se dan cita a lo largo de la semana en diferentes espacios. En la piscina de La Lastrilla se celebrarán los lunes y miércoles sesiones de 17:00 a 18:00 horas para personas con esclerosis múltiple. La hipoterapia, terapia con caballos, se celebrarán viernes alternos a las 12:00 horas en Hípica Eresma. También se celebrará un taller de Tai-Chi, relajación y hábitos saludables, los miércoles de 11:00 a 12:15 horas en el Centro de Asociaciones de Autoayuda y Voluntariado de Fernández Ladreda.

Las actividades se complementarán con la atención psicológica, que habrá que solicitar previamente, los martes desde las 16:00 horas en la Avenida Constitución, 17. La información se pueden consultar en la página web de ASGEM, http://www.segoviaesclerosis.com/, y puedes solicitar más información en info@segoviaesclerosis.com.

Coincidiendo con el Día Mundial de la Esclerosis Múltiple (EM), 30 de mayo, la capital del Acueducto asistió al nacimiento de la Asociación Segoviana de Esclerosis Múltiple (ASGEM). De la mano de su presidente, José Antonio Callejo, encargado de presentarla en la Cámara de Comercio de Segovia, esta nueva entidad se presentó como “un punto de encuentro para todas aquellas personas afectadas de esclerosis múltiple y sus familiares”. Callejo señaló que la asociación pretende ocupar un espacio inexistente en la actual sociedad de la ciudad ya que la EM “es la segunda causa de discapacidad después de los accidentes de tráfico”.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://segoviaudaz.es/vida-audaz/27778/esclerosis-multiple–segovia–asgem–asociacion-segoviana-de-esclerosis-multiple-de-segovia–actividades–piscina–rehabilitacion–hipoterapia–jose-antonio-callejo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content