Aquest 2011 el Esclerock tornarà a convertir-se en un missatge dels afectats per l’esclerosi múltiple a la societat catalana, i Valdés i Thiago s’han sumat a la iniciativa per reforçar-ho.Este 2011 el Esclerock volverá a convertirse en un mensaje de los afectados por la esclerosis múltiple a la sociedad catalana, y Valdés y Thiago se han sumado a la iniciativa para reforzarlo.

El concert, que tindrà lloc a la sala Pau Casals de l’Auditori de Barcelona el proper 11 de novembre, té com a objectiu recaptar fons per ajudar a finançar projectes d’investigació mèdica, amb l’esperança de trobar solucions per a l’esclerosi múltiple.

Rock, ritme i solidaritat es donaran cita en una festa benèfica en la qual participaran nous talents musicals catalans com Patxi Leiva, Boxets i Mon Sogues, acompanyant a Els Catarres i Gossos.

VÍDEO AL YOUTUBE:

http://www.youtube.com/watch?v=kq9wVJlkwmI

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.as.com/futbol/articulo/thiago-valdes-cantan-videoclip-solidario/20111005dasdasftb_36/Tes

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductorEl concierto, que tendrá lugar en la sala Pau Casals del Auditorio de Barcelona el próximo 11 de noviembre, tiene como objetivo recaudar fondos para ayudar a financiar proyectos de investigación médica, con la esperanza de encontrar soluciones para la esclerosis múltiple.

Rock, ritmo y solidaridad se darán cita en una fiesta benéfica en la que participarán nuevos talentos musicales catalanes como Patxi Leiva, Boxets y Mon Sogas, acompañando a Els Catarres y Gossos.

VÍDEO  EN EL YOUTUBE:

http://www.youtube.com/watch?v=kq9wVJlkwmI

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.as.com/futbol/articulo/thiago-valdes-cantan-videoclip-solidario/20111005dasdasftb_36/Tes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content