Es donarà a conèixer els avenços científics en els processos de diagnòstic, tractament, recuperació i seguiment d’aquesta malaltia.Se dará a conocer los avances científicos en los procesos de diagnóstico, tratamiento, recuperación y seguimiento de esta enfermedad.

Demà se celebrarà una jornada divulgativa sobre l’esclerosi múltiple. Organitzat per l’Ajuntament de Santander i l’Associació Càntabra d’Esclerosi Múltiple (ACDEM), es durà a terme a les 17.00 hores al Centre d’Acció Social i Cultural (CASYC), amb entrada lliure fins a completar aforament .

 La trobada persegueix un doble objectiu ja que, a més de donar suport als afectats per l’Esclerosi Múltiple té com a finalitat donar a conèixer els avenços científics en els processos de diagnòstic, tractament, recuperació i seguiment d’aquesta malaltia. L’activitat informativa i formativa està dirigida no només als afectats i les seves famílies sinó a la població, en general.

 En la trobada estaran presents el doctor José Luis Martín Gurpegui, neuròleg de l’Hospital Sierrallana, que acostarà als assistents els diferents avenços en la prevenció i el diagnòstic de l’esclerosi múltiple, i el doctor Agustí Oterino, neuròleg de l’Hospital Universitari Marquès de Valdecilla, qui facilitarà el coneixement dels nous tractaments i l’actualitat de la investigació d’aquesta malaltia.

 Per la seva banda, la doctora María José Sánchez, especialista en Medicina Física i Rehabilitardora l’Hospital Valdecilla abordarà les cures no farmacològics que necessita la persona amb esclerosi múltiple , especialment cures psicomotrius, que prevenen i tracten disfuncions secundàries a la malaltia.

 A més, el programa de la jornada inclourà una ponència sobre la irrupció de les noves tecnologies de la informació en l’àmbit de la salut, aspecte que serà analitzat pel psicòleg de ACDEM, David Cayón.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.eldiariomontanes.es/20121128/local/santander/encuentro-santander-para-abordar-201211281137.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Mañana se celebrará una jornada divulgativa sobre la esclerosis múltiple. Organizado por el Ayuntamiento de Santander y la Asociación Cántabra de Esclerosis Múltiple (ACDEM), se llevará a cabo a las 17.00 horas en el Centro de Acción Social y Cultural (CASYC), con entrada libre hasta completar aforo.

 El encuentro persigue un doble objetivo ya que, además de apoyar a los afectados por la Esclerosis Múltiple tiene como finalidad dar a conocer los avances científicos en los procesos de diagnóstico, tratamiento, recuperación y seguimiento de esta enfermedad. La actividad informativa y formativa está dirigida no sólo a los afectados y a sus familias sino a la población, en general.

 En el encuentro estarán presentes el doctor José Luis Martín Gurpegui, neurólogo del Hospital Sierrallana, que acercará a los asistentes los distintos avances en la prevención y el diagnóstico de la esclerosis múltiple, y el doctor Agustín Oterino, neurólogo del Hospital Universitario Marqués de Valdecilla, quien facilitará el conocimiento de los nuevos tratamientos y la actualidad de la investigación de esta enfermedad.

 Por su parte, la doctora María José Sánchez, especialista en Medicina Física y Rehabilitardora del Hospital Valdecilla abordará los cuidados no farmacológicos que precisa la persona con esclerosis múltiple, especialmente cuidados psicomotrices, que previenen y tratan disfunciones secundarias a la enfermedad.

 Además, el programa de la jornada incluirá una ponencia sobre la irrupción de las nuevas tecnologías de la información en el ámbito de la salud, aspecto que será analizado por el psicólogo de ACDEM, David Cayón.

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.eldiariomontanes.es/20121128/local/santander/encuentro-santander-para-abordar-201211281137.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content