Els científics són a punt de començar els assajos per comprovar si la llicència de la droga de EM Tysabri podria ser utilitzat com un tractament efectiu per a les persones amb EM secundària progressiva .  Los científicos están a punto de comenzar los ensayos para comprobar si la licencia de la droga de EM Tysabri podría ser utilizado como un tratamiento efectivo para las personas con EM secundaria progresiva .

L’estudi ASCEND investigarà si el tractament pot prevenir l’empitjorament en el moviment de caminar, i el funcionament diari de les persones amb la malaltia. Els científics diuen que les dades preliminars mostren que Tysabri té el potencial per reduir la EM, la inflamació en el cervell i “reduir la EM secundària progressiva relacionada amb la progressió de la malaltia.”

Al voltant de 850 pacients en 15 països prendran part en el judici, incloent en els llocs de prova en el Regne Unit. Els participants de l’estudi seran d’entre 18 – 58 anys d’edat amb diagnòstic de EM secundària progressiva durant almenys dos anys.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

 

 

http://www.mssociety.org.uk/ms-news/2012/02/tysabri-trialled-for-secondary-progressive-ms

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

El estudio ASCEND investigará si el tratamiento puede prevenir el empeoramiento en el movimiento de caminar, y el funcionamiento diario de las personas con la enfermedad. Los científicos dicen que los datos preliminares muestran que Tysabri tiene el potencial para reducir la EM, la inflamación en el cerebro y “reducir la EM secundaria progresiva relacionada con la progresión de la enfermedad.”

Alrededor de 850 pacientes en 15 países tomarán parte en el juicio, incluyendo en los sitios de prueba en el Reino Unido. Los participantes del estudio serán de entre 18 – 58 años de edad con diagnóstico de EM secundaria progresiva durante al menos dos años.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

 

 

http://www.mssociety.org.uk/ms-news/2012/02/tysabri-trialled-for-secondary-progressive-ms

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content