La Universitat Jaume I realitza els dies 18, 19 i 20 de juliol de 2012 a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials (FCHS) del Campus del Riu Sec, la segona edició del curs d’estiu “Esclerosi múltiple: com s’ha d’abordar i actuar des d’una perspectiva interdisciplinària”.   La Universitat Jaume I realiza los días 18, 19 y 20 de julio de 2012 en el Aula Magna de la Facultad de Ciencias Humanas y Sociales (FCHS) del Campus del Riu Sec, la segunda edición del curso de verano “Esclerosis múltiple: cómo se debe abordar y actuar desde una perspectiva interdisciplinaria”.

  El curs, que està dirigit per la professora Cristina Forn Fredes del departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiología, serà inaugurat el 18 de juliol a les 10 hores per la vicerectora d’Estudis i Espai Europeu d’Educació Superior, Aurelia Bengoechea.

El principal objectiu d’aquest seminari és la transmissió de coneixements sobre l’esclerosi múltiple (EM) i l’intercanvi d’aquests, des d’una disciplina interdisciplinària, per desenvolupar una visió global i innovadora d’aquesta malaltia neurològica, així com els diferents abordatges que actualment s’ofereixen. El curs està dirigit a alumnat i professionals de diversos àmbits dels serveis sociosanitaris: medicina, infermeria, fisioteràpia, psicologia, logopèdia, teràpia ocupacional i treball social.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elperiodic.com/castellon/noticias/185941_curso-verano-ofrece-vision-global-innovadora-esclerosis-multiple.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

  El curso, que está dirigido por la profesora Cristina Forn Frías del departamento de Psicología Básica, Clínica y Psicobiología, será inaugurado el 18 de julio a las 10 horas por la vicerrectora de Estudios y Espacio Europeo de Educación Superior, Aurelia Bengoechea.

El principal objetivo de este seminario es la transmisión de conocimientos acerca de la esclerosis múltiple (EM) y el intercambio de éstos, desde una disciplina interdisciplinaria, para desarrollar una visión global e innovadora de esta enfermedad neurológica, así como los distintos abordajes que actualmente se ofrecen. El curso está dirigido a alumnado y profesionales de varios ámbitos de los servicios sociosanitarios: medicina, enfermería, fisioterapia, psicología, logopedia, terapia ocupacional y trabajo social.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elperiodic.com/castellon/noticias/185941_curso-verano-ofrece-vision-global-innovadora-esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut