L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica i neurodegenerativa del sistema nerviós central, que representa la primera causa de discapacitat no traumàtica entre els joves d’aquest país per darrere dels accidents de trànsit. La esclerosis múltiple es una enfermedad crónica y neurodegenerativa del sistema nervioso central, que representa la primera causa de discapacidad no traumática entre los jóvenes de este país por detrás de los accidentes de tráfico.

Representants de l’associació que lluita contra aquesta malaltia duran a terme diferents actes de conscienciació a la comarca de Barbanza.

  Demà, el metge Manuel Arias oferirà una conferència al centre social de Boiro. La seva intervenció començarà a 18.30 hores i està oberta a totes les persones que estiguin interessades

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.lavozdegalicia.es/noticia/barbanza/2012/12/06/
especialista-esclerosis-multiple-dara-charla-boiro/0003_201212B6C4993.htm

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Representantes de la asociación que lucha contra esta dolencia llevarán a cabo diferentes actos de concienciación en la comarca de Barbanza.

Mañana, el medico Manuel Arias ofrecerá una conferencia en el centro social de Boiro. Su intervención comenzará a 18.30 horas y está abierta a todas las personas que estén interesadas.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.lavozdegalicia.es/noticia/barbanza/2012/12/06/
especialista-esclerosis-multiple-dara-charla-boiro/0003_201212B6C4993.htm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content