Investigadors dels EUA, Alemanya i Itàlia informen que una dieta que imita dejuni (que implica cicles de diversos dies en una fila amb la ingesta calòrica limitada) redueix l’activitat del sistema immune i la gravetat de la malaltia, i promou la regeneració de les cèl·lules de mielina en ratolins amb EM com la malaltia.

Investigadores de los EE.UU., Alemania e Italia informan de que una dieta que imita ayuno (que implica ciclos de varios días en una fila con la ingesta calórica limitada) reduce la actividad del sistema inmune y la gravedad de la enfermedad, y promueve la regeneración de las células de mielina en ratones con EM- como la enfermedad.

Un petit estudi de la dieta de persones amb EM recidivant va mostrar millores significatives en la qualitat de vida, i va ser ben tolerada. “El que no volem és que els pacients que intenten fer això a casa sense la participació del seu especialista o sense entendre que els assajos més grans són necessaris”, assenyala l’autor de l’estudi, el professor Valter Longo (Universitat del Sud de Califòrnia, Los Angeles). Coautor Dra . Laura Piccio (Universitat de Washington a St Louis) va ser finançat per una concessió de Neurociència Weaver Harry de la Societat Nacional d’Esclerosi Múltiple.

Un pequeño estudio de la dieta de personas con EM recidivante mostró mejoras significativas en la calidad  de vida, y fue bien tolerada . “Lo que no queremos es que los pacientes que intentan hacer esto en casa sin la participación de su especialista o sin entender que los ensayos más grandes son necesarios”, señala el autor del estudio, el profesor Valter Longo (Universidad del Sur de California, Los Angeles). Co-autor Dra . Laura Piccio (Universidad de Washington en St. Louis) fue financiado por una concesión de Neurociencia Weaver Harry de la Sociedad Nacional de Esclerosis Múltiple.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.nationalmssociety.org/About-the-Society/News/Study-Shows-Diet-that-Mimics-Fasting-Reduces-Infla

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.nationalmssociety.org/About-the-Society/News/Study-Shows-Diet-that-Mimics-Fasting-Reduces-Infla

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content