El rejoneador Miguel Ángel Martín i el torero Luis Miguel Vázquez són els caps del cartell del festival taurí que se celebrarà dissabte que ve a Torralba de Calatrava (Ciudad Real), amb la finalitat de recaptar diners per als malalts afectats d’esclerosi múltiple.El rejoneador Miguel Ángel Martín y el torero Luis Miguel Vázquez son los cabezas del cartel del festival taurino que se celebrará el próximo sábado en Torralba de Calatrava (Ciudad Real), con el fin de recaudar dinero para los enfermos afectados de esclerosis múltiple.

Al costat de Miguel Ángel Martín i Luis Miguel Vázquez participaran en aquest festival els joneguers Iván Suárez, Alberto Nicolás i Isidro Vallez, de l’Escola Taurina de Ciudad Real, i Pau Atienza, de l’Escola El Espinar-Segòvia.

En el festeig taurí, que es desenvoluparà a partir de les 16:30 hores, es torejaran 5 jònecs de la ramaderia Hereus de Climent Parra.

El preu de l’entrada és de 10 euros, tot i que, en una aposta per fomentar la festa entre els més joves, els menors de 12 anys tenen accés gratuït a la plaça.

Igualment, es posarà a disposició de tot aquell que ho desitgi una fila zero, el número de compte és el 2100-3967-16-0200043165 (Caixa).

El festival està organitzat pel banderiller Ciudad Jesús Navas, al costat de l’empresa Onuba Taurina, i compta també amb la col · laboració de l’Ajuntament de Torralba i la penya taurina “Tomàs Santa Cruz”.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1267335

Junto a Miguel Ángel Martín y Luis Miguel Vázquez participarán en este festival los novilleros Iván Suárez, Alberto Nicolás e Isidro Vallez, de la Escuela Taurina de Ciudad Real, y Pablo Atienza, de la Escuela El Espinar-Segovia.

En el festejo taurino, que se desarrollará a partir de las 16:30 horas, se lidiarán cinco novillos de la ganadería Herederos de Clemente Parra.

El precio de la entrada es de 10 euros, aunque, en una apuesta por fomentar la fiesta entre los más jóvenes, los menores de 12 años podrán entrar gratis a la plaza.

Igualmente, se pondrá a disposición de todo aquel que lo desee una fila cero, cuyo número de cuenta es el 2100-3967-16-0200043165 (Caixa).

El festival está organizado por el banderillero ciudadrealeño Jesús Navas, junto a la empresa Onuba Taurina, y cuenta también con la colaboración del Ayuntamiento de Torralba y la peña taurina “Tomás Santa Cruz”.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1267335

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content