Un tobogan aquàtic inflable amb dos carrils de 200 metres romandrà aquest diumenge a la segoviana avinguda de Gerardo Diego, al barri de Nova Segòvia. Es tracteu d’un esdeveniment que arriba de la mà de l’empresa runandwin i que s’organitza a benefici de l’Associació Segoviana d’Esclerosi Múltiple (ASGEM).

Un tobogán acuático hinchable con dos carriles de 200 metros permanecerá este domingo en la segoviana avenida de Gerardo Diego, en el barrio de Nueva Segovia. Se tratad de un evento que llega de la mano de la empresa runandwin y que se organiza a beneficio de la Asociación Segoviana de Esclerosis Múltiple (ASGEM).

L’activitat va a estar disponible des de les 11.00 hores i fins a les 19.00 hores i l’entrada dóna dret a tirades il·limitades al llarg de dues hores. Així, s’estableixen quatre trams horaris.Cada un d’ells va a albergar un màxim de 500 persones, de manera que es podria arribar als “dos mil participants al final de la jornada”, com ha indicat Esther Pérez de l’empresa organitzadora.

Els nens de fins a deu anys hauran de fer servir el tobogan acompanyats d’un adult, mentre que a partir d’aquesta edat ja podran llançar-se sols. Això no obstant, els menors hauran de presentar una autorització. Abans de gaudir de la instal·lació, es canviarà l’entrada per una polsera identificativa del tram horari escollit per l’usuari.

El muntatge d’aquest tobogan de grans dimensions va començar a la tarda de dissabte, com ha confirmat la regidora d’Obres, Serveis i Infraestructures de l’Ajuntament de Segòvia, Paloma Maroto. El tobogan aprofitarà el pendent de la pròpia avinguda Gerardo Diego i tant Colom com Pérez han qualificat a aquesta via com a “idònia” per al desenvolupament d’aquesta activitat.

Els carrils inflables tenen sis metres d’amplada i l’esdeveniment s’incardina en la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’. Tradicionalment, ASGEM organitzava el segon diumenge del mes de juliol una jornada de natació per obtenir recursos, encara que aquest any s’ha canviat la cita per la presència del tobogan aquàtic, com ha recalcat el president del col·lectiu, Eduardo Barris.

La voluntat del consistori és que la instal·lació de la infraestructura “no afecti molt a la circulació”, com ha apuntat Paloma Maroto, que ha garantit que en el matí de dilluns la via estarà ja “buidada”.

Barris ha posat èmfasi en la necessitat que té l’associació de recaptar fons que financin les activitats que ofereix ASGEM i que, fonamentalment, cobreixen els buits “on no arriba la Sanitat Pública”.

Segons els seus càlculs, l’entitat compta amb més de noranta associats, tot i que “no tots són malalts”. No obstant això, es tracta d’un registre baix en comparació amb els afectats per l’esclerosi múltiples, que a la província “poden superar els 200”.

La actividad va a estar disponible desde las 11.00 horas y hasta las 19.00 horas y la entrada da derecho a tiradas ilimitadas a lo largo de dos horas. Así, se establecen cuatro tramos horarios. Cada uno de ellos va a albergar un máximo de 500 personas, por lo que se podrían alcanzar los “dos mil participantes al final de la jornada”, como ha indicado Esther Pérez de la empresa organizadora.

Los niños de hasta diez años tendrán que usar el tobogán acompañados de un adulto, mientras que a partir de esa edad ya podrán lanzarse solos. No obstante, los menores tendrán que presentar una autorización. Antes de disfrutar de la instalación, se canjeará la entrada por una pulsera identificativa del tramo horario elegido por el usuario.

El montaje de este tobogán de grandes dimensiones va a comenzar en la tarde del sábado, como ha confirmado la concejala de Obras, Servicios e Infraestructuras del Ayuntamiento de Segovia, Paloma Maroto. El tobogán aprovechará la pendiente de la propia avenida Gerardo Diego y tanto Palomo como Pérez han calificado a esa vía como “idónea” para el desarrollo de esta actividad.

Los carriles hinchables tienen seis metros de anchura y el evento se incardina en la campaña ‘Mójate por la Esclerosis Múltiple’. Tradicionalmente, ASGEM organizaba el segundo domingo del mes de julio una jornada de nado para obtener recursos, aunque este año se ha cambiado la cita por la presencia del tobogán acuático, como ha recalcado el presidente del colectivo, Eduardo Barrios.

La voluntad del Consistorio es que la instalación de la infraestructura “no afecte mucho a la circulación”, como ha apuntado Paloma Maroto, que ha garantizado que en la mañana del lunes la vía estará ya “despejada”.

Barrios ha hecho hincapié en la necesidad que tiene la asociación de recaudar fondos que financien las actividades que ofrece ASGEM y que, fundamentalmente, cubren los huecos “donde no llega la Sanidad Pública”.

Según sus cálculos, la entidad cuenta con más de noventa asociados, aunque “no todos son enfermos”. Sin embargo, se trata de un registro bajo en comparación con los afectados por la esclerosis múltiples, que en la provincia “pueden superar los 200”.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.eleconomista.es/espana/noticias/7772295/08/16/Un-tobogan-acuatico-con-dos-carriles-de-200-metros-llega-el-domingo-a-Segovia-a-beneficio-de-ASGEM.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.eleconomista.es/espana/noticias/7772295/08/16/Un-tobogan-acuatico-con-dos-carriles-de-200-metros-llega-el-domingo-a-Segovia-a-beneficio-de-ASGEM.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content