El ‘Súper tobogan urbà’, una instal·lació amb més de 400 metres de llarg i 30.000 litres d’aigua, serà el tancament de la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, que tindrà lloc el 24 de juliol, a l’Avinguda Menéndez Pelayo, de 11 a 21 al costat del parc del Retiro, amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar a pacients amb esclerosi múltiple .El ‘Súper tobogán urbano’, una instalación con más de 400 metros de largo y 30.000 litros de agua, será el cierre de la campaña ‘Mójate por la esclerosis múltiple’, que tendrá lugar el 24 de julio, en la Avenida Menéndez Pelayo, de 11 a 21 junto al Parque del Retiro, con el objetivo de recaudar fondos para ayudar a pacientes con esclerosis múltiple.

Aquesta iniciativa ha estat posada en marxa per la Fundació Esclerosi Múltiple de Madrid i Run & Win. Es tindrà un ús il·limitat del tobogan per un període limitat de dues hores, per la qual cosa s’han establert trams horaris que facilitaran el flux de persones .
El tobogan està dividit en dos carrils dobles que permetran el llançament simultani de quatre persones i comptarà en tot moment amb personal especialitzat per supervisar l’activitat. El recorregut finalitzarà en una petita piscina on tindrà lloc el bany final.

A més de ser una acció solidària, l’objectiu és promoure la reutilització i sostenibilitat dels recursos. Per això, s’ha arribat a un acord amb l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament de Madrid per destinar l’aigua al reg de parc i jardins, per la qual que serà tractada de manera natural.

Esta iniciativa ha sido puesta en marcha por la Fundación Esclerosis Múltiple de Madrid y Run & Win. Se tendrá un uso ilimitado del tobogán por un periodo limitado de dos horas, por lo que se han establecido tramos horarios que facilitarán el flujo de personas.
El tobogán está dividido en dos carriles dobles que permitirán el lanzamiento simultáneo de cuatro personas y contará en todo momento con personal especializado para supervisar la actividad. El recorrido finalizará en una pequeña piscina donde tendrá lugar el baño final.

Además de ser una acción solidaria, el objetivo es promover la reutilización y sostenibilidad de los recursos. Por ello, se ha llegado a un acuerdo con el área de medioambiente del Ayuntamiento de Madrid para destinar el agua al riego de parque y jardines, por lo que será tratada de manera natural.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.madridiario.es/435816/madrid-super-tobogan-urbano-apoyar-esclerosis-multiple

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.madridiario.es/435816/madrid-super-tobogan-urbano-apoyar-esclerosis-multiple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content