Maria Cristina Osorio Malcampo, de 40 anys i que pateix esclerosi múltiple, s’ha convertit en la primera dona amb aquesta malaltia en completar la cruïlla nedant l’Estret de Gibraltar.María Cristina Osorio Malcampo, de 40 años y que sufre esclerosis múltiple, se ha convertido en la primera mujer con esta enfermedad en completar el cruce a nado del Estrecho de Gibraltar.

Ho ha aconseguit al costat del metge Luis López Fando Lavalle, de 37 anys, segons han indicat a Efe fonts de l’Associació d’Encreuament Nedant de l’Estret de Gibraltar (ACNEG).
Tots dos han completat avui la travessia i han emprat en creuar els 19,5 quilòmetres quatre hores i 49 minuts. Han partit des de la Illa de Tarifa (Cadis) per acabar l’encreuament a Punta Remel, al Marroc.

Per a aquest repte va realitzar una campanya de recaptació que donarà a la campanya “Ties i oncles bons” de la Fundació Khanimambo per a la investigació de l’esclerosi múltiple.

Cristina s’ha entrenat durant molts mesos per complir amb aquest repte, encara que malgrat això ha precisat d’ajuda per desembarcar a Tarifa a la tornada.

Durant la travessia, en el vaixell de suport ha viatjat un familiar, Jacobo Parages, que ja ha aconseguit completar l’encreuament en dues ocasions i que també ha patit aquesta malaltia.

Lo ha logrado junto al médico Luis López Fando Lavalle, de 37 años, según han indicado a Efe fuentes de la Asociación de Cruce a Nado del Estrecho de Gibraltar (ACNEG).
Ambos han completado hoy la travesía y han empleado en cruzar los 19,5 kilómetros cuatro horas y 49 minutos. Han partido desde la Isla de Tarifa (Cádiz) para acabar el cruce en Punta Remel, en Marruecos.

Para este reto realizó una campaña de recaudación que donará a la campaña “Tías y tíos buenos” de la Fundación Khanimambo para la investigación de la esclerosis múltiple.

Cristina se ha entrenado durante muchos meses para cumplir con este reto, aunque a pesar de ello ha precisado de ayuda para desembarcar en Tarifa a la vuelta.

Durante la travesía, en el barco de apoyo ha viajado un familiar, Jacobo Parages, que ya ha logrado completar el cruce en dos ocasiones y que también ha padecido esta enfermed.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.larazon.es/lifestyle/gente/una-nadadora-con-esclerosis-multiple-logra-cruzar-el-estrecho-de-gibraltar-JE10360339

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.larazon.es/lifestyle/gente/una-nadadora-con-esclerosis-multiple-logra-cruzar-el-estrecho-de-gibraltar-JE10360339

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content