Maria Cristina Osorio Malcampo, de 40 anys i que pateix esclerosi múltiple, s’ha convertit en la primera dona amb aquesta malaltia en completar la cruïlla nedant l’Estret de Gibraltar.

Ho ha aconseguit al costat del metge Luis López Fando Lavalle, de 37 anys, segons han indicat a Efe fonts de l’Associació d’Encreuament Nedant de l’Estret de Gibraltar (ACNEG).

Tots dos han completat avui la travessia i han emprat en creuar els 19,5 quilòmetres quatre hores i 49 minuts. Han partit des de la Illa de Tarifa (Cadis) per acabar l’encreuament a Punta Remel, al Marroc.

Per a aquest repte va realitzar una campanya de recaptació que donarà a la campanya “Ties i oncles bons” de la Fundació Khanimambo per a la investigació de l’esclerosi múltiple.

Cristina s’ha entrenat durant molts mesos per complir amb aquest repte, encara que malgrat això ha precisat d’ajuda per desembarcar a Tarifa a la tornada.

Durant la travessia, en el vaixell de suport ha viatjat un familiar, Jacobo Parages, que ja ha aconseguit completar l’encreuament en dues ocasions i que també ha patit aquesta malaltia.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.larazon.es/lifestyle/gente/una-nadadora-con-esclerosis-multiple-logra-cruzar-el-estrecho-de-gibraltar-JE10360339

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content