L’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Àlaba, Aemar, està d’enhorabona. D’una banda, fa 20 anys de vida. I a més, aquest col · lectiu va inaugurar ahir la seva nova seu, que se situa al número 37 de l’avinguda dels Drets Humans i neix amb la vocació de convertir-se en la nova llar dels malalts d’esclerosi a la capital alabesa.La Asociación de Esclerosis Múltiple de Álava, Aemar, está de enhorabuena. Por una parte, cumple 20 años de vida. Y además, este colectivo inauguró ayer su nueva sede, que se sitúa en el número 37 de la avenida de los Derechos Humanos y nace con la vocación de convertirse en el nuevo hogar de los enfermos de esclerosis en la capital alavesa.

I és que el centre compta amb 500 metres quadrats que permetran que els 500 socis de Aemar «puguin suportar el millor possible» la seva malaltia, explica la presidenta de l’associació, Jaione López.

 Durant la presentació de la flamant infraestructura-en què hi va haver àmplia representació institucional-, López va expressar la seva gratitud per les «millores» de les que ara gaudiran els malalts. «L’anterior seu tenia 60 metres quadrats i teníem dificultats, per exemple, a l’hora d’entrar a la zona de la fisioteràpia amb les cadires de rodes», va raonar.

 Aquesta setmana, diversos actes serviran per commemorar el 20 aniversari de l’associació, que també ha posat a la venda per 12 euros samarretes solidàries dissenyades per Devota & Lomba.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elcorreo.com/vizcaya/v/20121113/alava/nuevo-hogar-para-enfermos-20121113.html

 

 TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Y es que el centro cuenta con 500 metros cuadrados que permitirán que los 500 socios de Aemar «puedan sobrellevar lo mejor posible» su dolencia, explica la presidenta de la asociación, Jaione López.

 Durante la presentación de la flamante infraestructura -en la que hubo amplia representación institucional-, López expresó su gratitud por las «mejoras» de las que ahora disfrutarán los enfermos. «La anterior sede tenía 60 metros cuadrados y teníamos dificultades, por ejemplo, a la hora de entrar en la zona de la fisioterapia con las sillas de ruedas», razonó.

 Esta semana, diversos actos servirán para conmemorar el 20 aniversario de la asociación, que también ha puesto a la venta por 12 euros camisetas solidarias diseñadas por Devota & Lomba.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elcorreo.com/vizcaya/v/20121113/alava/nuevo-hogar-para-enfermos-20121113.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content