SGD Segòvia al dia –

Una ponència sobre l’esclerosi múltiple (EM) abordarà a Segòvia els principals tractaments a aquesta malaltia que segons estimacions pateixen més de 250 persones a la província. Organitzada per l’Associació Segoviana d’Esclerosi Múltiple (ASGEM) la cita tindrà lloc el proper dimarts 18 de desembre a partir de les 18:30 hores a la Cambra de Comerç.SGD Segovia al día –

Una ponencia sobre la esclerosis múltiple (EM) abordará en Segovia los principales tratamientos a esta enfermedad que según estimaciones padecen más de 250 personas en la provincia. Organizada por la Asociación Segoviana de Esclerosis Múltiple (ASGEM) la cita tendrá lugar el próximo martes 18 de diciembre a partir de las 18:30 horas en la Cámara de Comercio.

Aquesta jornada comptarà amb la ponència de la doctora Sra Amèlia Mendoza, que desenvolupa la seva tasca professional al Servei de Neurologia de l’Hospital General de Segòvia, qui parlarà de l’esclerosi múltiple, tractaments de pròxima aparició així com de les investigacions en curs i futur de la malaltia.

 Avui dia, no hi ha cap tractament que curi la malaltia, però, en els últims anys hem tingut la sort de comprovar com han anat apareixent tractaments que han demostrat, de forma clara, tenir un efecte sobre l’EM.

En Segòvia, encara que no hi ha cap estadística oficial, s’estima que hi ha més de 250 persones afectades. Sol aparèixer de manera predominant entre els 20 i 40 anys i moltes de les persones afectades ho amaguen per no sentir discriminades en el treball i fins i tot en el seu cercle social. Per això és important que els malalts d’esclerosi múltiple sàpiguen que amb els tractaments adequats i un estil de vida saludable, la seva qualitat de vida no ha de veure afectada.

Conviden a tots els afectats, cuidadors i Segòvia en general que estiguin interessats o vulguin informar a prop dels temes a tractar, a que assisteixin a l’acte on al final hi haurà un col · loqui obert on es podran plantejar qualsevol tipus de dubte o aclariment que siguin exposats.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://segoviaaldia.es/not/48001/

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Dicha jornada contará con la ponencia de la doctora  Dª Amelia Mendoza, que desarrolla su labor profesional en el Servicio de Neurología del Hospital General de Segovia, quien hablará de la esclerosis múltiple, tratamientos de próxima aparición así como de las  investigaciones en curso y futuro de la enfermedad.

 Hoy en día, no hay ningún tratamiento que cure la enfermedad; sin embargo, en los últimos años hemos tenido la suerte de comprobar cómo han ido apareciendo tratamientos que han demostrado, de forma clara, tener un efecto sobre la EM.

En Segovia, aunque no existe ninguna estadística oficial, se estima que hay más de 250 personas afectadas. Suele aparecer de forma predominante entre los 20 y 40 años y muchas de las personas afectadas lo ocultan para no sentirse discriminadas en el trabajo e incluso en su círculo social. Por ello es importante que los enfermos de esclerosis múltiple sepan que con los tratamientos adecuados y un estilo de vida saludable, su calidad de vida no tiene porqué verse afectada.

Invitan a todos los afectados, cuidadores y segovianos en general que estén interesados o quieran informarse a cerca de los temas a tratar, a que asistan al acto donde al final del mismo habrá un coloquio abierto donde se podrán plantear cualquier tipo de duda o aclaración que sean expuestos.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://segoviaaldia.es/not/48001/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content