Els responsables del bloc de turisme www.organizotuviaje.com, els val·lisoletans Eva Hernández i José Manuel Montes, iniciaran aquest dissabte, 27 d’agost, 1 viatge al voltant del món amb l’objectiu de recaptar fons a benefici de l’Associació Val·lisoletana d’Esclerosi Múltiple ( AVEM) i per “donar a conèixer aquesta malaltia”.
“Amb aquesta iniciativa no volem només parar-nos a recaptar fons, sinó també donar a conèixer una malaltia que en part és molt desconeguda i que probablement tinguis a prop”, han reconegut els empresaris i alhora han subratllat que, per a ells, “informar és la millor manera d’ajudar “.

Per això han habilitat un apartat a la seva pàgina web on es subhastaran objectes cedits per diverses empreses , com un e-book lliurat per Coca-Cola; un descans spa per Castell Termal, o unes ulleres de sol de l’Òptica del Clínic de Valladolid, entre d’altres. “Tot per una molt bona causa”, han subratllat.

Així mateix, Hernández i Muntanyes han avançat que s’incorporaran nous articles en el mateix lloc web per la seva licitació i que al llarg del viatge al voltant del món, que els portarà a països com Cuba, Bahames, Estats Units, Indonèsia, Dubai o Zimbabwe,entre altres, adquiriran productes locals en mercats típics per a la posterior subhasta a la web.

D’aquesta manera, tota empresa o particular que desitgi col·laborar en la subhasta amb algun article pot fer-ho a través del web www.organiztuviaje.com. La totalitat dels diners recaptats a través d’aquesta iniciativa solidària es destinarà a AVEM.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.noticiascyl.com/valladolid/2016/08/27/la-vuelta-al-mundo-para-ayudar-con-la-esclerosis-multiple/

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut