El passat 27 de desembre ens va deixar el nostre amic i company Vicenç Raventós i Arquer, a l’edat de 82 anys. Vicenç, va ser el President Fundador de l’Associació Catalana “LA LLAR” de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple i membre del patronat de la Fundació Privada d’Afectats d’Esclerosi Múltiple “FAEM LA LLAR”; actualment continuava formant part de les dues juntes i malgrat que la malaltia anava evolucionant, no volia perdre el vincle amb l’entitat i tots nosaltres.  El pasado 27 de diciembre nos dejó nuestro amigo y compañero Vicenç Raventós Arquer, a la edad de 82 años. Vicenç, fue el Presidente Fundador de la Asociación Catalana “LA LLAR”” del Afectat de Esclerosis Múltiple y miembro del patronato de la Fundación Privada de Afectados de Esclerosis Múltiple “FAEM LA LLAR””; actualmente continuaba formando parte de las dos juntas y a pesar de que la enfermedad iba evolucionando, no quería perder el vínculo con la entidad y todos nosotros.

Vicenç, va ser una persona que va lluitar per a que es reconeixes els drets de les persones amb esclerosi múltiple, per aquest motiu va rebre diversos reconeixements al llarg de la seva trajectòria, aquests son els següents:

Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona a títol personal.

Medalla de la Federació Associacions Entitats i Comissions Hostafrancs (FAECH).

Premi als Valors Humans atorgat per la Generalitat de Catalunya.

Premi AEDEM 2006 per la seva trajectòria personal .

Premi LA LLAR per la seva trajectòria personal.

Reconeixement com a President Honorífic de l’Associació Catalana “LA LLAR” de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple.

L’entitat vol acomiadar-se d’ell fent-li un homenatge i posteriorment la seva corresponent missa. L’acte es portarà a terme el proper 19 de Febrer, sent l’homenatge a l’associació a les 17:00 hores i la posterior missa a la parròquia Sant Àngel Custodi (C/Vilardell nº 48) a les 18:00 hores, portada a terme per el Pare Francesc.

Vicenç, fue una persona que luchó para que se reconocierran los derechos de las personas con esclerosis múltiple, por este motivo recibió varios reconocimientos a lo largo de su trayectoria, estos son los siguientes:
Medalla de Honor de la Ciudad de Barcelona a título personal.
Medalla de la Federación Asociaciones Entidades y Comisiones Hostafrancs (FAECH).
Premio a los Valores Humanos otorgado por la Generalitat de Cataluña.
Premio AEDEM 2006 por su trayectoria personal .
Premio LA LLAR por su trayectoria personal.  
Reconocimiento como Presidente Honorífico de la Asociación Catalana “LA LLAR “del Afectat de Esclerosis Múltiple.

La entidad quiere despedirse de él haciéndole un homenaje y posteriormente su correspondiente misa. El acto se llevará a cabo el proximo 19 de Febrero, siendo el homenaje en la asociación a las 17:00 horas y la posterior misa en la parroquia Santo Ángel Custodio (C/Vilardell nº 48) a las 18:00 horas, llevada a cabo por el Padre Francesc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content