L’Associació Viguesa d’Esclerosi Múltiple de Pontevedra realitza un acte que va culminar amb una cadena humana al principal carrer de vianants de la ciutat.La Asociación Viguesa de Esclerosis Múltiple de Pontevedra realiza un acto que culminó con una cadena humana en la principal calle peatonal de la ciudad.

En el dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, el 25 de maig, AVEMPO va organitzar un acte de visibilització d’una malaltia que en els seus pitjors estadis comporta la paràlisi de les persones afectades. La forma va ser precisament movent-se, comptant per a això amb la participació del grup Grow As Ohana qui van fer diversos balls davant del públic vestits amb les samarretes del grup i les verdes en què es llegia: “Per l’esclerosi múltiple em moc. De vegades només necessites una petita motivació “.

Després de l’actuació de Grow As Ohana, la presidenta de AVEMPO, Marina Román, va començar a llegir el manifest a favor de les persones amb esclerosi múltiple, sent rellevada, quan la veu se li cansava -efecte de la malaltia- pel vicepresident de la associació, Manuel Méndez. En ell van cridar a la solidaritat amb les persones malaltes d’esclerosi múltiple i amb les seves famílies. A més van fer un decàleg de reivindicacions:

Un cop finalitzada la lectura del manifest, en què va estar la regidora Àngels Marra, el nombrós públic assistent a l’acte, que s’havia anat incrementant amb la brillant actuació del grup de ball, va fer una cadena humana pel carrer de vianants de Príncep, unint-se a la mateixa l’alcalde de Vigo, Abel Caballero, qui va finalitzar l’acte posant amb una de les samar.

En el día Mundial de la Esclerosis Múltiple, el 25 de mayo, AVEMPO organizó un acto de visibilización de una enfermedad que en sus peores estadios conlleva la parálisis de las personas afectadas. La forma fue precisamente moviéndose, contando para ello con la participación del grupo Grow As Ohana quienes hicieron varios bailes delante del público vestidos con las camisetas del grupo y las verdes en las que se leía: “Por la esclerosis múltiple me muevo. A veces solo necesitas una pequeña motivación”.

Tras la actuación de Grow As Ohana, la presidenta de AVEMPO, Marina Román, comenzó a leer el manifiesto a favor de las personas con esclerosis múltiple, siendo relevada, cuando la voz se le cansaba -efecto de la enfermedad- por el vicepresidente de la asociación, Manuel Méndez. En él llamaron a la solidaridad con las personas enfermas de esclerosis múltiple y con sus familias. Además hicieron un decálogo de reivindicaciones:

Una vez finalizada la lectura del manifiesto, en la que estuvo la concejal Ángeles Marra, el numeroso público asistente al acto, que se había ido incrementando con la brillante actuación del grupo de baile, hizo una cadena humana por la calle peatonal de Príncipe, uniéndose a la misma el alcalde de Vigo, Abel Caballero, quien finalizó el acto posando con una de las camisetas.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.tercerainformacion.es/spip.php?article103699

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.tercerainformacion.es/spip.php?article103699

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut