L’associació Aemar organitza avui aquest acte a la plaça de correus a partir de les 17.30 hores.  La asociación Aemar organiza hoy este acto en la plaza de correos a partir de las 17.30 horas.

Vitòria. La plaça de Correus, a Vitòria, acollirà avui una xocolatada solidària organitzada per l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Llaurava, Aemar. L’acte, que tindrà lloc entre les 17.30 i les 20.00 hores, explicarà com a padrins amb l’actor Gorka Aguinagalde i l’exciclista Álvaro González de Galdeano.

Aquest acte, segons expliquen des de l’organització, compta amb la col·laboració de l’Associació de Forners d’Àlaba, que cedeix la xocolata calenta i uns croissants de xocolata. A més, tant Aguinagalde com González de Galdeano seran els encarregats de servir la primera tassa.

Així mateix, els qui assisteixin a l’esdeveniment també podran comprar per un euro -destinat a les activitats d’Aemar- un Bonodenda, un talonari amb el qual beneficiar-se en dates assenyalades d’aquest nadal de dotze descomptes en establiments comercials alabesos.

Activitats com el Bonodenda o l’esmentada xocolatada se sumen a l’inesgotable programa d’Aemar, amb el qual consciencia als ciutadans sobre una malaltia -en realitat reuneix a diverses malalties vinculades a la desmielinización del Sistema Nerviós Central- que afecta, segons els seus càlculs, a unes 2.000 persones a Euskadi. Així, l’associació ha realitzat campanyes com Mulla’t, en la qual convida a donar-se un capbussó a l’estiu en diverses piscines alabeses per l’esclerosi múltiple, o la celebració a Vitòria de l’últim espectacle de Pirritx eta Porrotx, que a la fi de novembre va reunir a centenars de nens en el poliesportiu de Mendi.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.noticiasdealava.com/2012/12/26/sociedad/euskadi/vitoria-celebra-una-chocolatada-contra-la-esclerosis-multiple

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Vitoria. La plaza de Correos, en Vitoria, acogerá hoy una chocolatada solidaria organizada por la Asociación de Esclerosis Múltiple de Araba, Aemar. El acto, que tendrá lugar entre las 17.30 y las 20.00 horas, contará como padrinos con el actor Gorka Aguinagalde y el exciclista Álvaro González de Galdeano.

Este acto, según explican desde la organización, cuenta con la colaboración de la Asociación de Panaderos de Álava, que cede el chocolate caliente y unos croissants de chocolate. Además, tanto Aguinagalde como González de Galdeano serán los encargados de servir la primera taza.

Asimismo, quienes asistan al evento también podrán comprar por un euro -destinado a las actividades de Aemar- un Bonodenda, un talonario con el que beneficiarse en fechas señaladas de estas navidades de doce descuentos en establecimientos comerciales alaveses.

Actividades como el Bonodenda o la mencionada chocolatada se suman al inagotable programa de Aemar, con el que conciencia a los ciudadanos sobre una enfermedad -en realidad reúne a varias enfermedades vinculadas a la desmielinización del Sistema Nervioso Central- que afecta, según sus cálculos, a unas 2.000 personas en Euskadi. Así, la asociación ha realizado campañas como Mójate, en la que invita a darse un chapuzón en verano en diversas piscinas alavesas por la esclerosis múltiple, o la celebración en Vitoria del último espectáculo de Pirritx eta Porrotx, que a finales de noviembre reunió a cientos de niños en el polideportivo de Mendi.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.noticiasdealava.com/2012/12/26/sociedad/euskadi/vitoria-celebra-una-chocolatada-contra-la-esclerosis-multiple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut