L’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Araba, AEMAR i el Gimnàs Go han organitzat aquest diumenge a Vitòria un marató solidària d’spinning . Amb aquesta celebració de caràcter solidari, els organitzadors pretenen conscienciar la ciutadania de la transcendència de detectar a temps l’esclerosi múltiple i, al seu torn, captar recursos per al funcionament d’aquesta associació.  La Asociación de Esclerosis Múltiple de Araba, AEMAR y el Gimnasio Go han organizado este domingo en Vitoria un maratón solidario de spinning. Con esta celebración de carácter solidario, los organizadores pretenden concienciar a la ciudadanía de la trascendencia de detectar a tiempo la esclerosis múltiple y, a su vez, captar recursos para el funcionamiento de esta asociación.

  La marató, que s’ha celebrat de 9:30 a 14:00 hores, ha inclòs classe de spinning, pintxo i beguda isotònica cedida per Mainton Cafè, empresa col · laboradora de la marató. A més, s’han col · locat castells inflables per entretenir els més petits.

Així mateix, Diputació Foral d’Àlaba, Ajuntament de Vitòria, Caja Vital, Cafès la Brasilera, l’empresa de roba esportiva EXE, el centre d’estètica Ruth Azofra, la signatura de bicicletes BH, la marca Proged i Esential són les empreses i entitats que han col · laborat en l’acte.

També s’han venut bitllets a un euro amb opció de guanyar regals de les empreses patrocinadores.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elmundo.es/elmundo/2012/09/30/paisvasco/1349020852.html

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENTE PER:
LA BARRA DE GOOGLE

  El maratón, que se ha celebrado de 9:30 a 14:00 horas, ha incluido clase de spinning, pintxo y bebida isotónica cedida por Mainton Café, empresa colaboradora del maratón. Además, se han colocado castillos hinchables para entretener a los más pequeños.

Asimismo, Diputación Foral de Álava, Ayuntamiento de Vitoria, Caja Vital, Cafés la Brasileña, la empresa de ropa deportiva EXE, el centro de estética Ruth Azofra, la firma de bicicletas BH, la marca Proged y Esential son las empresas y entidades que han colaborado en el acto.

También se han vendido boletos a un euro con opción de ganar regalos de las empresas patrocinadoras.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elmundo.es/elmundo/2012/09/30/paisvasco/1349020852.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content