Ja fa dinou anys que l’Associació Catalana “LA LLAR del Afectat d’Esclerosi Múltiple ofereix els seus serveis a Barcelona i per celebrar-ho, tots els socis, acompanyats de les entitats i institucions del barri, realitzem dissabte passat 11 de juny un menjar a l’Hotel Catalonia Plaza. 

Ya hace diecinueve años que l’Associació Catalana “LA LLAR del Afectat d’Esclerosi Múltiple ofrece sus servicios en Barcelona y para celebrarlo, todos los socios, acompañados de las entidades y instituciones del barrio, realizamos el pasado sábado 11 de junio una comida en el Hotel Catalonia Plaza.

Vam poder comptar amb un total de 110 socis i, amb la presència de la directora de Serveis Territorials de Benestar Social i Família de Barcelona i diferents Consellers del Districte de Sants- Montjuïc, on van poder comprovar la labor que l’entitat diàriament realitza.

En el transcurs de la celebració s’homenatjo a dues dels integrants de la primera junta directiva de l’entitat, Vicenç Raventos Arquer i Pedro Angel Carpen a Carpena ; l’associació volia agrair-los la labor realitzada durant tots aquests anys.

La celebració de l’aniversari significa un diua important per a l’associació i el rencuentro anual i festiu, de socis , familiars i simpatitzants.

Pudimos contar con un total de 110 socios y, con la presencia de la directora de Servicios Territoriales de Bienestar Social i Familia de Barcelona y diferentes Consejeros del Distrito de Sants- Montjuïc, donde pudieron comprobar la labor que la entidad diariamente realiza.

En el transcurso de la celebración se homenajeo a dos de los integrantes de la primera junta directiva de la entidad, Vicenç Raventos Arquer y Pedro Angel Carpena Carpena ; la asociación quería agradecerles la labor realizada durante todos estos años.

La celebración del aniversario significa un dia importante para la asociación y el rencuentro anual y festivo, de socios, familiares y simpatizantes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content