Amb motiu de la celebració del vintè Aniversari de l’Associació Catalana “LA LLAR” de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple estem organitzant un Dinar Commemoratiu, el qual ens agradaria compartir amb tots vosaltres.

Con motivo de la celebración del vigésimo Aniversario de la Asociación Catalana “LA LLAR” del Afectado de Esclerosis Múltiple estamos organizando una Comida Conmemorativa,  la cual, nos gustaría compartir con todos vosotros.

Desitgem comptar amb l’assistència de tots aquells amb qui treballem diàriament i volen seguir recolzant la tasca que varem començar l’any 1992. Passarem una bona estona, on gaudirem d’un bon dinar,un espectacle i l’entrega de petits detalls com a record d’aquest acte.

Aquest acte es realitzarà el proper dissabte 30 de Juny a les 14:00 hores, finalitzant aproximadament a les 18:00 hores a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza (Plaça d’Espanya nº 6-8 Barcelona)

Com altres anys,la reserva i la compra de tiquets ( 35 euros) es realitzarà en la mateixa associació, existint una Taula Zero per a qui no li sigui possible participar en el dinar.

                           CC Taula Zero: 2100 0802 40 0106434698

És necessari confirmar la vostra assistència sis dies abans del dinar.

Esperem comptar amb la vostra presencia. Aprofitem l’ocasió per saludar-vos cordialment  .

               

Deseamos contar con la asistencia de todos aquellos con quienes trabajamos diariamente y quieren seguir apoyando la tarea que varem empezar el año 1992. Pasaremos un buen rato, donde disfrutaremos de una buena comida,un espectáculo y lo entrega de pequeños detalles como recuerdo de este acto.

Este acto se realizará el próximo sábado 30 de Junio a las 14:00 horas, finalizando aproximadamente a las 18:00 horas en el Hotel Catalonia Barcelona Plaza (Plaza de España nº 6-8 Barcelona.

Como otros años, la  reserva y la compra de tickets (35 euros) se realizará en la misma asociación, existiendo una Taula Cero para quien no le sea posible participar en la comida.

                        CC Taula Zero: 2100 0802 40 0106434698

Es necesario confirmar vuestra asistencia seis días antes de la comida.

Esperamos contar con vuestra presencia. Aprovechamos la ocasión para saludaros cordialmente.

               

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content