Amb motiu de la celebració del XXIV Aniversari de l’Associació Catalana “LA LLAR” de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple estem organitzant un Dinar Solidari, el qual ens agradaria compartir amb tots vosaltres.Con motivo de la celebración del XXIV Aniversario de l’Associació Catalana “LA LLAR” de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple estamos organizando una Comida Solidaria, la cual nos gustaría compartir con todos vosotros

Desitgem comptar amb l’assistència de tots aquells amb qui treballem diàriament i volen seguir recolzant la tasca que vam començar l’any 1992. Passarem una bona estona, on gaudirem d’un bon dinar, un espectacle i l’entrega de petits detalls com a record d’aquest acte.
Aquest acte es realitzarà el proper dissabte 18 de Juny a les 14:00 hores, finalitzant aproximadament a les 18:00 hores a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza (Plaça d’Espanya nº 6-8 Barcelona)

Com altres anys, la reserva i la compra de tiquets ( 35 euros) es realitzarà en la mateixa associació, existint una Taula Zero per a qui no li sigui possible participar en el dinar.

CC Taula Zero: ES66 2100 0802 46 0200639268

És necessari confirmar la vostra assistència sis dies abans del dinar.
Esperem comptar amb la vostra presencia. Aprofitem l’ocasió per saludar-vos cordialment.

 

 

Deseamos contar con la asistencia de todos aquellos con quienes trabajamos diariamente y quieren seguir apoyando la tarea que empezamos en 1992. Pasaremos un buen rato, donde disfrutaremos de una buena comida, un espectáculo y la entrega de pequeños detalles como recuerdo de este acto.
Este acto se realizará el próximo sábado 18 de Junio a las 14:00 horas, finalizando aproximadamente a las 18:00 horas en el Hotel Catalonia Barcelona Plaza (Plaza de España nº 6-8 Barcelona)

Como otros años, la reserva y la compra de tickets (35 euros) se realizará en la misma asociación, existiendo una Mesa Cero para quien no le sea posible participar en la comida.

CC Taula Zero: ES66 2100 0802 46 0200639268

Es necesario confirmar vuestra asistencia seis días antes de la comida.
Esperamos contar con vuestra presencia. Aprovechamos la ocasión para saludaros cordialmente

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content