Orientació Social i Assessorament Legal
Conèixer tots els recursos i serveis als que tens accés i drets en l'àmbit social és essencial per a poder gaudir d'una millor qualitat de vida.
0
Persones ateses el darrer any

Amb aquest servei t’oferim orientació, assessorament i ajuda en l’àmbit social i consultes en l’àmbit legal i és la porta d’entrada a la participació a La Llar. La nostra treballadora social et realitzarà una primera entrevista  i en alguns casos amb algun dels teus familiars, sent un punt de partida tant per orientar-vos tant cap a recursos externs com als interns de la nostra entitat. 

Aquest servei està obert a informar a tothom interessat sobre la Esclerosi Múltiple o a qualsevol persona que vulgui conèixer els itineraris d’accés als recursos. 

Aquí podreu aclarir tots aquells dubtes que tinguin en relació amb prestacions, recursos i serveis o consultes en l’àmbit jurídic i ens ocuparem d’informar-te i d’ajudar-te amb els tràmits pertinents si s’escau. 

L’atenció social i legal està present en tots els serveis que oferim a La Llar actuant com a eix vertebrador per aconseguir una atenció integral per a tu i generar una coordinació adequada entre tots els recursos.

Contacta’ns per conèixer els requisits per accedir al nostre Servei d’Orientació i Assessorament Legal
Skip to content