María Paz Giambastiani, periodista argentina radicada al País Basc, va haver d’enfrontar a Bilbao a una inesperada esclerosi múltiple. Va decidir compartir la seva experiència en un llibre que va rumb a les llibreries. María Paz Giambastiani, periodista argentina radicada en el País Vasco, tuvo que enfrentar en Bilbao a una inesperada esclerosis múltiple. Decidió compartir su experiencia en un libro que va rumbo a las librerías.El dimecres 14/03 a les 19:00, a l’hotel Meliá Bilbao, saló Legorretcorrerà un esdeveniment interessant: presentació del llibre “142.942 Esclerosi Múltiple en primera persona”, de María Paz Giambastiani.

Ella, argentina, va emigrar amb objectius familiars i laborals, però va xocar en la seva destinació amb una esclerosi múltiple no prevista en cap dels seus projectes. Després dels impressionants sacudones inicials, ella va decidir que no havia de perdre els seus objectius de vida i va decidir seguir sent periodista: cobriria l’esdeveniment més important , la seva pròpia malaltia, i així va esdevenir en cronista de la seva lluita.

D’això tracta el text a presentar-se en Lehendakari Leizaola 29, Bilbao. S’espera que exemplars de l’obra arribin a l’Argentina en breu.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.urgente24.com/195725-142942-esclerosis-multiple

 TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor El miércoles 14/03 a las 19:00, en el hotel Meliá Bilbao, salón Legorreta, ocurrirá un evento interesante: presentación del libro “142.942 Esclerosis Múltiple en primera persona”, de María Paz Giambastiani.

 Ella, argentina, emigró con objetivos familiares y laborales, pero chocó en su destino con una esclerosis múltiple no prevista en ninguno de sus proyectos. Luego de los impresionantes sacudones iniciales, ella decidió que no debía perder sus objetivos de vida y decidió seguir siendo periodista: cubriría el evento más importante , su propia enfermedad, y así devino en cronista de su lucha.

De eso trata el texto a presentarse en Lehendakari Leizaola 29, Bilbao. Se espera que ejemplares de la obra lleguen a la Argentina en breve.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.urgente24.com/195725-142942-esclerosis-multiple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content