L’Associació Burgalesa d’Esclerosi Múltiple (Asbem) compleix 15 anys i ho vol festejar acompanyada dels seus socis, però també de la ciutadania mirandesa. Tots estan convidats a una jornada en la qual la periodista argentí-italiana, María Paz Giambastiani, presentarà el seu llibre ‘Esclerosi múltiple en primera persona’. Una narració en la qual repassa com ha viscut els últims 7 anys, des que fos diagnosticada de «una malaltia que genera impotència, lastima, dol, corroeix, és incerta i capritxosa. En síntesi, juga al seu antull amb la nostra vida. Per sobre totes les coses ni el seu curs ni la seva evolució depenen en cap moment de nosaltres, la qual cosa la converteix en alguna cosa difícil de sobre», explica la seva autora que parlarà d’això el dia 27 a les 12.00 a la Casa de Cultura i després hi haurà un cafè col·loqui. La Asociación Burgalesa de Esclerosis Múltiple (Asbem) cumple 15 años y lo quiere festejar acompañada de sus socios, pero también de la ciudadanía mirandesa. Todos están invitados a una jornada en la que la periodista argentino-italiana, María Paz Giambastiani, presentará su libro ‘Esclerosis múltiple en primera persona’. Una narración en la que repasa cómo ha vivido los últimos 7 años, desde que fuera diagnosticada de «una enfermedad que genera impotencia, lastima, duele, corroe, es incierta y caprichosa. En síntesis, juega a su antojo con nuestra vida. Por sobre todas las cosas ni su curso ni su evolución dependen en ningún momento de nosotros, lo que la convierte en algo difícil de sobre», explica su autora que hablará de ello el día 27 a las 12.00 en la Casa de Cultura y después habrá un café coloquio.

Abans està previst que passin per allí l’alcalde de la ciutat, Fernando Camp, que serà l’encarregat de recollir la placa d’agraïment a la ciutadania mirandesa, «al seu suport constant, la seva comprensió i ganes de conèixer aquesta malaltia, a la seva solidaritat i generositat», van apuntar des del col·lectiu. També ha confirmat la seva presència el president de l’Associació Espanyola d’Esclerosi Múltiple, Gerardo García Perales.

El programa preparat per a aquest quinze aniversari arrencarà a les 10.30 amb la recepció d’assistents i el lliurament d’un obsequi realitzat pels afectats. Després es llegirà la memòria i es mostrarà la trajectòria de l’associació amb imatges. A continuació, la protagonista serà Marisol Picó, a qui se li lliurarà una placa en reconeixement a la labor i treball realitzat durant els 14 anys que ha estat al capdavant del col·lectiu, fins a portar-ho «pel cap alt alt».

És un període per celebrar i recordar perquè «han estat 15 anys de creixement, anys de superació constant, la mateixa amb la qual han d’afrontar diàriament les persones diagnosticades. De la mateixa manera la nostra associació ha hagut d’anar marcant el seu camí. Hem estat capaços de conjuminar els esforços de tanta gent que mai oblidarem al llarg de la nostra petita història, perquè ara no s’entendria Asbem sense totes elles», va reconèixer Begoña Castro, treballadora social del col·lectiu.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elcorreo.com/alava/v/20120718/miranda/asbem-invita-festejar-anos-20120718.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

Antes está previsto que pasen por allí el alcalde de la ciudad, Fernando Campo, que será el encargado de recoger la placa de agradecimiento a la ciudadanía mirandesa, «a su apoyo constante, su comprensión y ganas de conocer esta enfermedad, a su solidaridad y generosidad», apuntaron desde el colectivo. También ha confirmado su presencia el presidente de la Asociación Española de Esclerosis Múltiple, Gerardo García Perales.

 El programa preparado para ese quince aniversario arrancará a las 10.30 con la recepción de asistentes y la entrega de un obsequio realizado por los afectados. Después se leerá la memoria y se mostrará la trayectoria de la asociación con imágenes. A continuación, la protagonista será Marisol Picó, a quien se le entregará una placa en reconocimiento a la labor y trabajo realizado durante los 14 años que ha estado al frente del colectivo, hasta llevarlo «a lo más alto».

 Es un periodo para celebrar y recordar porque «han sido 15 años de crecimiento, años de superación constante, la misma con la que deben afrontar a diario las personas diagnosticadas. De la misma manera nuestra asociación ha debido ir marcando su camino. Hemos sido capaces de aunar los esfuerzos de tanta gente que nunca olvidaremos a lo largo de nuestra pequeña historia, porque ahora no se entendería Asbem sin todas ellas», reconoció Begoña Castro, trabajadora social del colectivo.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elcorreo.com/alava/v/20120718/miranda/asbem-invita-festejar-anos-20120718.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content