El Grup de Neurobiología del Desenvolupament de l’Hospital Nacional de Parapléjicos de Toledo està immers en un treball que busca el desenvolupament de tractaments reparadors de les cèl·lules mare que mata l’esclerosi múltiple. L’investigador principal d’aquest grup, Fernando de Castro, va explicar els detalls d’aquesta investigació en el seminari sobre Avanços en Biomedicina que organitza la Facultat de Medicina del Campus de Ciudad Real.  El Grupo de Neurobiología del Desarrollo del Hospital Nacional de Parapléjicos de Toledo está inmerso en un trabajo que busca el desarrollo de tratamientos reparadores de las células madre que mata la esclerosis múltiple. El investigador principal de este grupo, Fernando de Castro, explicó los detalles de esta investigación en el seminario sobre Avances en Biomedicina que organiza la Facultad de Medicina del Campus de Ciudad Real.

El seu grup, segons va indicar De Castro, duu a terme un treball de recerca que busca el desenvolupament de teràpies que tractarien de reposar les cèl·lules que la malaltia mata, que són aquelles que formen la beina de mielina i permeten una ràpida i eficaç transmissió de l’impuls nerviós.

Castro, científic del Consell Superior d’Investigacions Científiques, va manifestar que l’esclerosi múltiple comporta un component inflamatorio a conseqüència del com moren part de les cèl·lules mielinizantes del sistema nerviós, la qual cosa provoca brots que poden arribar a remetre, per passar després a una fase crònica de deterioració neurològica progressiva. En l’actualitat, la malaltia és tractada amb fàrmacs i trasplantaments de medul·la òssia, que limiten la inflamació, encara que no és un tractament curativo. L’objectiu és dissenyar futurs tractaments reparadores de la malaltia, compatibles amb els actuals, però destinats a reposar les cèl·lules mortes.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.abc.es/20120414/ciudad-real/abcp-expertos-buscan-tratamientos-reparadores-20120414.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Su grupo, según indicó De Castro, lleva a cabo un trabajo de investigación que busca el desarrollo de terapias que tratarían de reponer las células que la enfermedad mata, que son aquellas que forman la vaina de mielina y permiten una rápida y eficaz transmisión del impulso nervioso.

Castro, científico del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, manifestó que la esclerosis múltiple conlleva un componente inflamatorio a consecuencia del cual mueren parte de las células mielinizantes del sistema nervioso, lo que provoca brotes que pueden llegar a remitir, para pasar después a una fase crónica de deterioro neurológico progresivo. En la actualidad, la enfermedad es tratada con fármacos y trasplantes de médula ósea, que limitan la inflamación, aunque no es un tratamiento curativo. El objetivo es diseñar futuros tratamientos reparadores de la enfermedad, compatibles con los actuales, pero destinados a reponer las células muertas.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.abc.es/20120414/ciudad-real/abcp-expertos-buscan-tratamientos-reparadores-20120414.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content