Investigadors mèdics de la Universitat d’Alberta han descobert una nova diana terapèutica que podria evitar els efectes incapacitantes físics de l’esclerosi múltiple. Investigadores médicos de la Universidad de Alberta han descubierto una nueva diana terapéutica que podría evitar los efectos incapacitantes físicos de la esclerosis múltiple.

És el tipus de notícia que els pacients amb EM a tot el món han estat esperant anys.

Els metges de la Universitat d’Alberta en Edmonton estan en el camí per al desenvolupament d’un nou tractament que podria canviar completament la vida dels pacients amb esclerosi múltiple.

Durant la primera fase els pacients amb EM tenen bastant inflamació en les cèl·lules del cervell i resulta en un cicle continu d’atacs i períodes de recuperació.

Durant la segona fase, la inflamació no és tan greu la discapacitat física, però es comença a posar en causa dels efectes de les cèl·lules cerebrals importants que van morir durant la primera fase.

Les cèl·lules immunes que s’activen a causa de la inflamació poden passar la barrera hematoencefálica i entrar en el sistema nerviós central.

Aquestes cèl·lules activades secretan una molècula, Granzyme B, que pot arribar dins de les neurones i causar la mort de les cèl·lules cerebrals.

En experiments de laboratori, els investigadors van descobrir que si aquesta molècula prevé l’entrada de les neurones també poden prevenir la mort de neurones en les primeres etapes de la malaltia.

El descobriment podria significar que els pacients amb EM podrien estar lliures dels efectes físics permanents de la EM, en el temps establert en la mesura que progressa la malaltia.

El descobriment és només un mètode en aquest moment i els metges de la Universitat d’Alberta diuen que els medicaments hauran de ser desenvolupats, i deixarien el viatge destructiu de l’enzim.

El tractament farmacològic podria estar a anys de distància, però per als afectats per EM, ofereix una nova esperança i alleujament dels efectes debilitantes de la malaltia.

Font: Ctv.ca © 2011 Bell, els mitjans de comunicació (27/10/11)

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Es el tipo de noticia que los pacientes con EM en todo el mundo han estado esperando años.

Los médicos de la Universidad de Alberta en Edmonton están en el camino para el desarrollo de un nuevo tratamiento que podría cambiar completamente la vida de los pacientes con esclerosis múltiple.

Durante la primera fase los pacientes con EM tienen bastante inflamación en las células del cerebro y resulta en un ciclo continuo de ataques y periodos de recuperación.

Durante la segunda fase, la inflamación no es tan grave la discapacidad física, pero se empieza a poner en causa de los efectos de las células cerebrales importantes que murieron durante la primera fase.

Las células inmunes que se activan debido a la inflamación pueden pasar la barrera hematoencefálica y entrar en el sistema nervioso central.

Estas células activadas secretan una molécula, Granzyme B, que puede llegar dentro de las neuronas y causar la muerte de las células cerebrales.

En experimentos de laboratorio, los investigadores descubrieron que si esta molécula previene la entrada de las neuronas también pueden prevenir la muerte de neuronas en las primeras etapas de la enfermedad.

El descubrimiento podría significar que los pacientes con EM podrían estar libres de los efectos físicos permanentes de la EM, en el tiempo establecido en la medida que progresa la enfermedad.

El descubrimiento es sólo un método en este momento y los médicos de la Universidad de Alberta dicen que los medicamentos tendrán que ser desarrollados, y dejarían el viaje destructivo de la enzima.

El tratamiento farmacológico podría estar a años de distancia, pero para los afectados por EM, ofrece una nueva esperanza y alivio de los efectos debilitantes de la enfermedad.

Fuente: CTV.ca © 2011 Bell, los medios de comunicación (27/10/11)

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content