SEVILLA, 13 (EUROPA PRESS) .

José Luis Zambonino (JLuZ), dissenyador gadità establert a Sevilla, ha presentat a la ‘ We love Flamenco ‘que es desenvolupa a la capital, la seva col · lecció de vestits de flamenca per a aquesta temporada, on s’imprimeixen la naturalitat, elegància i sofisticació de la dona andalusa. ‘Las gitanas de mi madre Lola’ és una col · lecció inspirada en la personalitat, estil i essència de la seva progenitora.SEVILLA 13 (EUROPA PRESS)

José Luis Zambonino (JLuZ), diseñador gaditano afincado en Sevilla, ha presentado en la ‘We love Flamenco‘ que se desarrolla en la capital, su colección de trajes de flamenca para esta temporada, donde se imprimen la naturalidad, elegancia y sofisticación de la mujer andaluza. ‘Las gitanas de mi madre Lola‘ es una colección inspirada en la personalidad, estilo y esencia de su progenitora.

Vestits lleugers, amb molt moviment i volums en llocs claus per estilitzar al màxim la silueta de la dona, són les claus d’unes peces de volants confeccionades en punts de seda, sedes naturals, puntes de licra i seda tenyits de forma artesanal. Teles italianes que, tot i el seu moviment i volum, s’introdueixen per “proporcionar aquesta comoditat necessària per gaudir, amb elegància, en els dies de Fira i Rocío”, segons indica JLuZ en un comunicat.

Així, la col · lecció s’ha dividit en tres : ‘Camí del Rocio’, on predominen els estampats alegres, grocs, buguenvíl · lies, blancs o verds, els ‘Vestits de Fira’, i ‘De nit’. Tons camel, nude, negres, grisos, blaus, verds fins el corall, donen vida a aquesta col · lecció. En totes, impera la comoditat i versatilitat, alhora que abunden els conjunts de faldilla i camisa, per facilitar així la combinació.

‘Las gitanas de mi madre Lola’,  és, per a José Luis Zambonino, “un homenatge i un somni”. “Per a mi, igual que per als de la meva generació, només tinc 27 anys, és imprescindible invertir teu esforç, talent i diners a benefici d’una bona causa”, afegeix. La ‘We love flamenco’ es realitza a benefici de AECC, Esclerosi Múltiple, Terra d’Homes, Nou Futur i Fundació Sant Joan de Déu.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.lavanguardia.com/local/sevilla/20130113/54360823449/jose-luis-zambonino-presenta-en-la-we-love-flamenco-las-gitanas-de-mi-madre-lola.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Vestidos ligeros, con mucho movimiento y volúmenes en lugares claves para estilizar a lo máximo la silueta de la mujer, son las claves de unas prendas de volantes confeccionadas en puntos de seda; sedas naturales, encajes de licra y seda teñidos de forma artesanal. Telas italianas que, pese a su movimiento y volumen, se introducen para “proporcionar esa comodidad necesaria para disfrutar, con elegancia, en los días de Feria y Rocío”, según indica JLuZ en un comunicado.

Así, la colección se ha dividido en tres: ‘Camino del Rocio’, donde predominan los estampados alegres, amarillos, buganvillas, blancos o verdes; los ‘Trajes de Feria’, y ‘De noche’. Tonos camel, nude, negros, grises, azules, verdes hasta el coral, dan vida a esta colección. En todas, impera la comodidad y versatilidad, al tiempo que abundan los conjuntos de falda y camisa, para facilitar así la combinación.

‘Las gitanas de mi madre Lola’ es, para José Luis Zambonino, “un homenaje y un sueño”. “Para mí, al igual que para los de mi generación, tan sólo tengo 27 años, es imprescindible invertir tu esfuerzo, talento y dinero a beneficio de una buena causa”, añade. La ‘We love flamenco’ se realiza a beneficio de AECC, Esclerosis Múltiple, Tierra de Hombres, Nuevo Futuro y Fundación San Juan de Dios.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.lavanguardia.com/local/sevilla/20130113/54360823449/jose-luis-zambonino-presenta-en-la-we-love-flamenco-las-gitanas-de-mi-madre-lola.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content