La I Carrera Solidària Nocturna ‘Platges de Punta Umbria’, a benefici de l’Associació d’Esclerosi Múltiple De Huelva, ADEMO, es disputarà aquest divendres, 31 d’agost, en la localitat costanera.  La I Carrera Solidaria Nocturna ‘Playas de Punta Umbría’, a beneficio de la Asociación de Esclerosis Múltiple Onubense, ADEMO, se disputará este viernes, 31 de agosto, en la localidad costera.

La prova compta amb el padrinaztge del guitarrista ‘Niño de Pura’, qui ha manifestat que “tot el que es faci per millorar la qualitat de vida dels malalts és poc i, si s’uneixen esport i solidaritat, millor encara”. ‘Nen de Pura’ està molt vinculat a Punta Umbria i pansa en la localitat costanera gran part de l’any. El guitarrista és, a més, “un amant de l’esport i de l’atletisme, per la qual cosa no podia dir que no a apadrinar aquesta carrera”.

Per al regidor d’Esports de la localitat costanera, Juan Iglesias, “va a ser una carrera espectacular perquè es dóna la circumstància que tindrem la marea baixa i això, unit a la lluna plena i a uns elements d’il·luminació que anem a col·locar, va a propiciar una imatge preciosa de la platja”.

Per la seva banda, el diputat provincial José Vila, ha “felicitat a l’Ajuntament i als col·laboradors per la celebració de la prova, amb la qual s’aconsegueixen diversos objectius com recaptar fons per ADEMO, es fomenta la pràctica de l’esport i es promociona Punta Umbria”.

Fins al moment s’ha confirmat la participació de 200 atletes, encara que el termini d’inscripció continua obert. Amb una quota de 8 euros per persona, els participants col·laboren amb l’ADEMO, a les activitats de la qual es destinarà la recaptació de la prova.

María Fuentes, vicepresidenta d’ADEMO, ha agraït i assenyalat la “importància d’aquest tipus d’esdeveniments solidaris que ens ajuda a millorar la qualitat de vida dels pacients d’esclerosi múltiple i dels seus familiars”

La sortida i la meta estaran establertes al costat de l’Alberg Juvenil i els participants hauran de completar 8 quilòmetres. El recorregut passarà, primer, des d’aquest punt fins a la zona de l’espigó de Punta Ombria per arribar a la zona hotelera i tornar a l’Alberg. La sortida està prevista a les 21.30 hores.

Els dorsals es recolliran des de les 10.00 hores de demà dijous, 30 d’agost, fins a les 14.00 hores del divendres, dia 31 en el Poliesportiu Municipal Antonio Gil Hernández. O, just abans de la prova, de 18.00 a 20.30 hores, en el stand de l’organització al costat de l’Alberg.

Les categories establertes van des d’absoluta masculina i femenina, a veterans A i B, en ambdós sexes. Hi haurà trofeus pels tres primers classificats de cadascuna.

La prova està organitzada per l’Ajuntament de Punta Umbria, en col·laboració amb la Diputació d’Huelva i compta amb el patrocini d’Okfit, Unika Papereries, Teva Neuroscience, l’Hotel Ayamontino, Golfitness i Coca-cola.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://andaluciainformacion.es/punta-umbria/245023/la-i-carrera-solidaria-nocturna-playas-de-punta-umbria-se-celebra-el-viernes-a-beneficio-de-la-asociacion-de-esclerosis-multiple-onubense/

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

  La prueba cuenta con el padrinazgo del guitarrista ‘Niño de Pura’, quien ha manifestado que “todo lo que se haga para mejorar la calidad de vida de los enfermos es poco y, si se unen deporte y solidaridad, mejor aún”. ‘Niño de Pura’ está muy vinculado a Punta Umbría y pasa en la localidad costera gran parte del año. El guitarrista es, además, “un amante del deporte y del atletismo, por lo que no podía decir que no a apadrinar esta carrera”.

Para el concejal de Deportes de la localidad costera, Juan Iglesias, “va a ser una carrera espectacular porque se da la circunstancia de que tendremos la marea baja y eso, unido a la luna llena y a unos elementos de iluminación que vamos a colocar, va a propiciar una imagen preciosa de la playa”.

Por su parte, el diputado provincial José Villa, ha “felicitado al Ayuntamiento y a los colaboradores por la celebración de la prueba, con la que se consiguen varios objetivos como recaudar fondos para ADEMO, se fomenta la práctica del deporte y se promociona Punta Umbría”.

Hasta el momento se ha confirmado la participación de 200 atletas, aunque el plazo de inscripción continúa abierto. Con una cuota de 8 euros por persona, los participantes colaboran con la ADEMO, a cuyas actividades se destinará la recaudación de la prueba.

María Fuentes, vicepresidenta de ADEMO, ha agradecido y señalado la “importancia de este tipo de eventos solidarios que nos ayuda a mejorar la calidad de vida de los pacientes de esclerosis múltiple y de sus familiares”

La salida y la meta estarán establecidas junto al Albergue Juvenil y los participantes tendrán que completar 8 kilómetros. El recorrido pasará, primero, desde este punto hasta la zona del espigón de Punta Umbría para llegar a la zona hotelera y volver al Albergue. La salida está prevista a las 21.30 horas.

Los dorsales se recogerán desde las 10.00 horas de mañana jueves, 30 de agosto, hasta las 14.00 horas del viernes, día 31 en el Polideportivo Municipal Antonio Gil Hernández. O, justo antes de la prueba, de 18.00 a 20.30 horas, en el stand de la organización junto al Albergue.

Las categorías establecidas van desde absoluta masculina y femenina, a veteranos A y B, en ambos sexos. Habrá trofeos para los tres primeros clasificados de cada una.

La prueba está organizada por el Ayuntamiento de Punta Umbría, en colaboración con la Diputación de Huelva y cuenta con el patrocinio de Okfit, Unika Papelerías, Teva Neuroscience, el Hotel Ayamontino, Golfitness y Coca-Cola.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://andaluciainformacion.es/punta-umbria/245023/la-i-carrera-solidaria-nocturna-playas-de-punta-umbria-se-celebra-el-viernes-a-beneficio-de-la-asociacion-de-esclerosis-multiple-onubense/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content