Dintre d’uns dies La Llar complirà 25 anys. 5 lustres vam passar des que l’any 1992 un grup d’afectats d’esclerosi múltiple va decidir a la ciutat de Barcelona, que s’organitzarien per començar a defensar els seus drets com a persones amb discapacitat i crear serveis dirigits a persones que com ells, patien aquesta malaltia i no obtenien cap resposta de l’administració.

La Llar va començar oferint informació vers l’esclerosi, a un local molt petit, però amb molta il·lusió i moltes ganes de tirar endavant. Amb el temps es va publicar una revista amb informació per a tots els socis i sòcies, i els familiars. I a poc a poc va anar creixent amb l’ajuda de moltes persones, entitats, amb el recolzament de les administracions locals, però sobretot, amb l’empenta i la força de totes les persones afectades.

Va néixer com a Associació i així continuem, encara que cada any són més les situacions que hem d’enfrontar. La junta directiva està formada per voluntaris triats per l’assemblea de socis cada 4 anys. És una tasca àrdua i complicada, amb moltes discussions i acords, perquè així és com funciona una associació, amb el respecte per les opinions de tots i la democràcia per sobre de tot.
Els socis i sòcies són la clau d’aquesta entitat. Sense ells no hi seríem, ja que són la raó d’existir de La Llar. Amb la seva participació, recolzament i dedicació, seguirem creixent i desenvolupant la nostra labor de defensa de drets i creació de serveis d’atenció a persones afectades d’esclerosi múltiple.

L’equip tècnic va anar creixent cada any, i més als últims anys, quan vam ampliar la nostra cartera de serveis. Un equip multidisciplinari que vetlla per garantir la màxima qualitat dels serveis i portar a terme la seva labor amb la major professionalitat i dedicació.

Aquesta associació no seria el mateix sense els seus voluntaris, persones que desinteressadament col·laboren amb l’entitat en multitud de tasques i situacions, i que sense ells, La Llar no seria el mateix.

A tots i totes les que hi són i a tots i totes les que han sigut, volem donar-les les gràcies. Gràcies per aquests 25 anys i gràcies per estar al nostre costat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut