MADRID, 11 d’octubre (EUROPA PRESS) –

   L’estudi ‘Millores de la Mobilitat amb Espasticitat en Esclerosi Múltiple’ recolza l’ús del fàrmac ‘Sativex’ d’Almirall en la reducció dels símptomes de l’espasticitat entre moderada i greu deguda a l’esclerosi múltiple.MADRID, 11 Oct. (EUROPA PRESS) –

   El estudio ‘Mejoras de la Movilidad con Espasticidad en Esclerosis Múltiple’ respalda el uso del fármaco ‘Sativex’ de Almirall en la reducción de los síntomas de la espasticidad entre moderada y grave debida a la esclerosis múltiple.

En concret, les dades d’aquest nou estudi, en què han participat 300 pacients a Alemanya, revelen que el tractament durant un mes amb ‘Sativex’ reduïa, en el 40 per cent dels casos, l’espasticitat deguda a l’esclerosi múltiple en un 20 per cent d’aquells que anteriorment no havien respost als tractaments.  

   Després de tres mesos, la millora observada va ser del 30 per cent o més. En general, el 55 per cent dels pacients inicials van ser considerats aptes per continuar el tractament més enllà del tercer mes.

   Per als pacients es tradueix en una menor alteració del son a causa dels espasmes per esclerosi múltiple, en menys dolor, en una millor funció vesical i en una major capacitat de dur a terme tasques quotidianes senzilles que impliquin mobilitat.

   Aquestes troballes a partir de la pràctica clínica diària són equivalents o superiors als que s’han obtingut en assaigs clínics anteriors amb ‘Sativex’ i s’han aconseguit amb dosis diàries mitjanes lleugerament inferiors, ha assenyalat l’investigador principal de l’estudi, el professor Peter Flachenecker, del Centre de Rehabilitació Neurològica Quellenhof de Bad Wildbad, situat a Alemanya.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.europapress.es/salud/noticia-empresas-nuevos-datos-avalan-eficacia-sativex-almirall-reducir-espasticidad-esclerosis-multiple-20121011182936.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

En concreto, los datos de este nuevo estudio, en el que han participado 300 pacientes en Alemania, revelan que el tratamiento durante un mes con ‘Sativex’ reducía, en el 40 por ciento de los casos, la espasticidad debida a la esclerosis múltiple en un 20 por ciento de aquellos que anteriormente no habían respondido a los tratamientos.  

   Después de tres meses, la mejora observada fue del 30 por ciento o más. En general, el 55 por ciento de los pacientes iniciales fueron considerados aptos para continuar el tratamiento más allá del tercer mes.

   Para los pacientes se traduce en una menor alteración del sueño a causa de los espasmos por esclerosis múltiple, en menos dolor, en una mejor función vesical y en una mayor capacidad de llevar a cabo tareas cotidianas sencillas que impliquen movilidad.

   Estos hallazgos a partir de la práctica clínica diaria son equivalentes o superiores a los que se han obtenido en ensayos clínicos anteriores con ‘Sativex’ y se han conseguido con dosis diarias medias ligeramente inferiores, ha señalado el investigador principal del estudio, el profesor Peter Flachenecker, del Centro de Rehabilitación Neurológica Quellenhof de Bad Wildbad, situado en Alemania.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.europapress.es/salud/noticia-empresas-nuevos-datos-avalan-eficacia-sativex-almirall-reducir-espasticidad-esclerosis-multiple-20121011182936.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content