TOLEDO, 19 (EUROPA PRESS)

El president de les Corts de Castella-la Manxa, Vicente Tirado, ha manifestat el suport institucional del parlament regional al col · lectiu de persones afectades per esclerosi múltiple a qui els ha cedit la casa de tots els castellanomanxecs com “altaveu” per expressar les seves inquietuds.TOLEDO, 19 (EUROPA PRESS)

El presidente de las Cortes de Castilla-La Mancha, Vicente Tirado, ha manifestado el apoyo institucional del parlamento regional al colectivo de personas afectadas por esclerosis múltiple a quienes les ha cedido la casa de todos los castellano-manchegos como “altavoz” para expresar sus inquietudes.

Tirado, que ha presidit l’acte de commemoració del Dia Nacional de l’Esclerosi Múltiple que ha tingut lloc al saló de Plens de les Corts regionals, ha transmès als assistents la implicació de tots els diputats que componen la Cambra amb aquest col · lectiu, han informat les Corts en nota de premsa.

En aquest sentit, ha indicat que “fruit del consens i de l’acord de tots els diputats, d’un grup polític i d’un altre, es va aprovar la creació d’una comissió permanent no legislativa de polítiques integrals de la discapacitat en què ja han comparegut el conseller de Sanitat, José Ignacio Echániz, i el president del CERMI, Luis Perales “.

Així mateix, ha subratllat l’interès de la mateixa presidenta de la Junta de comunitats de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal cap al col · lectiu de persones amb capacitats diferents, i ha afegit que “ens deixarem la pell per fer el seu dia a dia més fàcil”.

Per això, ha indicat, “en les Corts hem eliminat nombroses barreres arquitectòniques que impedien en lliure accés a persones amb mobilitat reduïda, i continuem en un pla per al seu torn seguir millorant tots els espais per facilitar la lliure circulació de persones amb capacitats diferents “.

A l’acte han participat, a més del mateix president de les Corts, el vicepresident segon, Jesús Fernández Vaquer, la secretària primera de la Mesa, Immaculada López, el responsable de laboratori de neurologia del desenvolupament de l’Hospital Nacional de paraplègics de Toledo, Fernando de Castro, la presidenta i la vicepresidenta de ADEMTO, Concepció Castany i Begoña Aguilar, respectivament.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE

http://www.lavanguardia.com/local/castilla-la-mancha/20121219/54358119218/tirado-muestra-el-apoyo-de-las-cortes-a-las-personas-afectadas-por-esclerosis-multiple.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Tirado, que ha presidido el acto de conmemoración del Día Nacional de la Esclerosis Múltiple que ha tenido lugar en el salón de Plenos de las Cortes regionales, ha transmitido a los asistentes la implicación de todos los diputados que componen la Cámara con dicho colectivo, han informado la Cortes en nota de prensa.

En este sentido, ha indicado que “fruto del consenso y del acuerdo de todos los diputados, de un grupo político y de otro, se aprobó la creación de una comisión permanente no legislativa de políticas integrales de la discapacidad en la que ya han comparecido el consejero de Sanidad, José Ignacio Echániz, y el presidente del CERMI, Luis Perales”.

Asimismo, ha subrayado el interés de la propia presidenta de la Junta de comunidades de Castilla-la Mancha, María Dolores de Cospedal hacia el colectivo de personas con capacidades diferentes, y ha añadido que “nos vamos a dejar la piel por hacerles su día a día más fácil”.

Por ello, ha indicado, “en las Cortes hemos eliminado numerosas barreras arquitectónicas que impedían en libre acceso a personas con movilidad reducida, y continuamos en un plan para a su vez seguir mejorando todos los espacios para facilitar la libre circulación de personas con capacidades diferentes”.

En el acto han participado, además del propio presidente de las Cortes, el vicepresidente segundo, Jesús Fernández Vaquero, la secretaria primera de la Mesa, Inmaculada López, el responsable de laboratorio de neurología del desarrollo del Hospital Nacional de parapléjicos de Toledo, Fernando de Castro, la presidenta y la vicepresidenta de ADEMTO, Concepción Castaño y Begoña Aguilar, respectivamente.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.lavanguardia.com/local/castilla-la-mancha/20121219/54358119218/tirado-muestra-el-apoyo-de-las-cortes-a-las-personas-afectadas-por-esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut