El I Torneig de Pàdel Solidari, tindrà lloc entre aquest divendres, 1 de juliol, i diumenge que ve, dia 3, a la pista municipal de pàdel d’Alange. Atès que les inscripcions per participar al campionat ja estan esgotades, les persones interessades a col·laborar poden fer-ho mitjançant un donatiu de cinc euros.El I Torneo de Pádel Solidario, tendrá lugar entre este viernes, 1 de julio, y el próximo domingo, día 3, en la pista municipal de pádel de Alange. Dado que las inscripciones para participar en el campeonato ya están agotadas, las personas interesadas en colaborar pueden hacerlo mediante un donativo de cinco euros.

L’associació d’Esclerosi Múltiple d’Extremadura (EMEX) ha organitzat un torneig de pàdel solidari aquest cap de setmana a Alange (Badajoz), amb la qual pretén recaptar fons per a informar sobre la malaltia i per ajudar els pacients, així com a la recerca de la mateixa.
D’aquesta manera, el I Torneig de Pàdel Solidari, tindrà lloc entre aquest divendres, 1 de juliol, i diumenge que ve, dia 3, a la pista municipal de pàdel d’Alange. Atès que les inscripcions per participar al campionat ja estan esgotades, les persones interessades a col·laborar poden fer-ho mitjançant un donatiu de cinc euros.

Les activitats començaran aquest dijous, dia 30 de juny, amb una gimcana infantil solidària a la mateixa pista de pàdel a partir de les 20,00 hores.

A més dels diners de les inscripcions per al torneig i els donatius, l’Ajuntament de Alange donarà a l’associació la recaptació de la piscina municipal dels dies 2 i 3 de juliol. Al seu torn, el Balneari de Alange sortejarà tres circuits termals, i el Restaurant El Pilar celebrarà una “caldereta solidària” la nit de dissabte.

Esclerosi Múltiple d’Extremadura ha detallat que aquestes activitats tenen com donar a conèixer aquesta malaltia, a més de fomentar la interrelació entre els socis de l’associació i la resta de la societat mitjançant activitats “lúdiques”, de “caràcter familiar i solidari”.

Així mateix, també pretén col·laborar econòmicament en l’ajuda i atenció als pacients amb Esclerosi Múltiple d’Extremadura, així com a la investigació d’aquesta malaltia.

L’ESCLEROSI MÚLTIPLE

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia “crònica” del sistema nerviós central que està present a tot el món, ja que es tracta d’una de les malalties neurològiques “més comuns” entre la població jove, de 20 a 30 anys.

Així, aquesta malaltia pot produir símptomes com fatiga, falta d’equilibri o dolor, així com alteracions visuals i cognitives, entre altres coses.

Segons ha assenyalat EMEX, el curs d’aquesta patologia “no es pot pronosticar”, ja que és una malaltia “capritxosa” que pot “variar molt” d’una persona a una altra, i ha indicat que no és contagiosa, hereditària o mortal. D’aquesta manera, l’esclerosi múltiple afecta les persones “al principi de la seva vida laboral”, i es dóna amb “més freqüència” en dones que en homes.

L’associació Esclerosi Múltiple d’Extremadura ofereix als afectats serveis d’atenció psicològica, fisioteràpia i orientació sociolaboral.

La asociación de Esclerosis Múltiple de Extremadura (EMEX) ha organizado un torneo de pádel solidario este fin de semana en Alange (Badajoz), con el que pretende recaudar fondos para informar sobre la enfermedad y para ayudar a los pacientes, así como a la investigación de la misma.
De este modo, el I Torneo de Pádel Solidario, tendrá lugar entre este viernes, 1 de julio, y el próximo domingo, día 3, en la pista municipal de pádel de Alange. Dado que las inscripciones para participar en el campeonato ya están agotadas, las personas interesadas en colaborar pueden hacerlo mediante un donativo de cinco euros.

Las actividades comenzarán este jueves, día 30 de junio, con una gymkana infantil solidaria en la misma pista de pádel a partir de las 20,00 horas.

Además del dinero de las inscripciones para el torneo y los donativos, el Ayuntamiento de Alange donará a la asociación la recaudación de la piscina municipal de los días 2 y 3 de julio. A su vez, el Balneario de Alange sorteará tres circuitos termales, y el Restaurante El Pilar celebrará una “caldereta solidaria” la noche del sábado.

Esclerosis Múltiple de Extremadura ha detallado que estas actividades tienen como dar a conocer esta enfermedad, además de fomentar la interrelación entre los socios de la asociación y el resto de la sociedad mediante actividades “lúdicas”, de “carácter familiar y solidario”.

Asimismo, también pretende colaborar económicamente en la ayuda y atención a los pacientes con Esclerosis Múltiple de Extremadura, así como a la investigación de dicha enfermedad.

LA ESCLEROSIS MÚLTIPLE

La Esclerosis Múltiple es una enfermedad “crónica” del Sistema Nervioso Central que está presente en todo el mundo, pues se trata de una de las enfermedades neurológicas “más comunes” entre la población joven, de 20 a 30 años.

Así, dicha enfermedad puede producir síntomas como fatiga, falta de equilibrio o dolor, así como alteraciones visuales y cognitivas, entre otras cosas.

Según ha señalado EMEX, el curso de esta patología “no se puede pronosticar”, ya que es una enfermedad “caprichosa” que puede “variar mucho” de una persona a otra, y ha indicado que no es contagiosa, hereditaria o mortal. De este modo, la esclerosis múltiple afecta a las personas “al principio de su vida laboral”, y se da con “más frecuencia” en mujeres que en varones.

La asociación Esclerosis Múltiple de Extremadura ofrece a los afectados servicios de atención psicológica, fisioterapia y orientación sociolaboral.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.regiondigital.com/noticias/badajoz-y-provincia/257201-un-torneo-de-padel-en-alange-recaudara-fondos-para-la-asociacion-de-esclerosis-multiple-de-extremadura.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.regiondigital.com/noticias/badajoz-y-provincia/257201-un-torneo-de-padel-en-alange-recaudara-fondos-para-la-asociacion-de-esclerosis-multiple-de-extremadura.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content