Unes 900 piscines de tota Espanya, 600 d’elles a Catalunya, participaran aquest diumenge en la XIX edició de la iniciativa solidària ‘Mulla’t’ per recaptar fons destinats al tractament de l’esclerosi múltiple.   Unas 900 piscinas de toda España, 600 de ellas en Cataluña, participarán este domingo en la XIX edición de la iniciativa solidaria ‘Mulla’t’ para recaudar fondos destinados al tratamiento de la esclerosis múltiple.

L’acte de presentació, celebrat a Barcelona, ha comptat amb la medallista Gemma Mengual, qui ha fet una crida a la participació ciutadana i ha explicat que l’aigua significa “alliberament i superació de reptes”, ha informat la Fundació Esclerosi Múltiple en un comunicat.

A la presentació han assistit també el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; la presidenta de la fundació, Rosamaria Estrany; el sotsdirector del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cem-Cat), Jaume Sastre-Garriga, i el coordinador de la Unitat de Neuroinmunología Esclerosi Multiple de l’hospital Clínic de Barcelona, Albert Saiz.

La campanya ‘Mulla’t’ té com a objectiu la sensibilització de la societat respecte a aquesta malaltia, que solament a Catalunya afecta a més de 7.000 persones i es diagnostica en pacients joves d’entre 25 i 40 anys.

Els fons recaptats es destinaran a la inserció laboral de persones amb discapacitat física i als serveis sociosanitaris que presta l’entitat a través de l’hospital de dia, ha assegurat la fundació.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

  http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/4077407/06/12/Unas-900-piscinas-de-toda-Espana-participaran-en-el-Mullat-por-la-esclerosis-multiple.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

  El acto de presentación, celebrado en Barcelona, ha contado con la medallista Gemma Mengual, quien ha hecho un llamamiento a la participación ciudadana y ha explicado que el agua significa “liberación y superación de retos”, ha informado la Fundación Esclerosis Múltiple en un comunicado.

A la presentación han asistido también el secretario general del Deporte de la Generalitat, Ivan Tibau; la presidenta de la fundación, Rosamaria Estrany; el subdirector del Centro de Esclerosis Múltiple de Catalunya (Cem-Cat), Jaume Sastre-Garriga, y el coordinador de la Unidad de Neuroinmunología Esclerosis Multiple del hospital Clínic de Barcelona, Albert Saiz.

La campaña ‘Mulla’t’ tiene como objetivo la sensibilización de la sociedad respecto a esta enfermedad, que solo en Catalunya afecta a más de 7.000 personas y se diagnostica en pacientes jóvenes de entre 25 y 40 años.

Los fondos recaudados se destinarán a la inserción laboral de personas con discapacidad física y a los servicios sociosanitarios que presta la entidad a través del hospital de día, ha asegurado la fundación.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/4077407/06/12/Unas-900-piscinas-de-toda-Espana-participaran-en-el-Mullat-por-la-esclerosis-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content